Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situaţie rămâne practic neschimbată: O zonă verde de lângă Grătieşti mai este plină de gunoi

Publicat:

Situatie, practic, neschimbata la gunoistea neautorizata de langa comuna Gratiesti, municipiul Chisinau. Dupa promisiunea primarului localitati, de la inceputul acestei luni, ca va face curat in fasia forestiera, muncitorii au evacuat doar o parte a deseurilor.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Situație bizara in dosarul minorei care a fost rapita de langa unchiul ei / Infractor nehotarat

23:00, 22.04.2024 - Unul dintre indivizii condamnați pentru ca au rapit o minora de langa unchiul ei, pe care l-au batut, a cerut sa iasa inainte de termen din spatele gratiilor, insa, ajuns in fața judecatorilor, s-a razgandit.

Situație incredibila in dosarul „bombardierilor” care s-au filmat in timp ce au comis un atac armat in plina strada / Ba iertat, ba arestat!

22:45, 18.04.2024 - Unul dintre cei trei „șmecheri” arestați, miercuri, pentru un atac cu arme albe comis in Sectorul 3, purta brațara de monitorizare, fiindca a terorizat o eleva, dupa ce a fost iertat de procurori.

(video) Rabinul principal din Moldova, agresat langa Sinagoga din Chisinau: Ce spune comunitatea evreiasca

14:00, 12.04.2024 - Rabinul Mendel Axelrod a fost fost atacat verbal la intrarea in Sinagoga din Chișinau de un barbat care fotografia cladirea. Incidentul a starnit ingrijorare in randul comunitații evreiești, scrie presa din Israel .

Spațiul verde, in pericol! Primaria Bacau, amendata cu 60.000 de lei de Garda de Mediu. Ce au descoperit comisarii

09:51, 27.03.2024 - Primaria Bacau a fost amendata de Garda Naționala de Mediu – Comisariatul Județean Bacau pentru ca a modificat o serie de fișe din Registrul de Spații Verzi (RSV) al municipiului, fara aprobarea Consiliului Local. Practic, Primaria Bacau a trecut o serie de terenuri declarate spațiu verde in terenuri…

Un copil de 11 ani care iși rupsese mana, ajutat de un jandarm in timpul liber sa ajunga la ambulanța

13:35, 24.03.2024 - Un copil de 11 ani care iși rupsese mana, ajutat de un jandarm in timpul liber sa ajunga la ambulanța Un copil de 11 ani care iși rupsese mana la iarba verde in padurea Zamca de langa Suceava a fost ajutat de un jandarm botoșanean sa ajunga pana la ambulanța. Sambata dupa-amiaza, un jandarm botoșanean,…

Ce fructe și legume poți planta langa salata verde. Așa vei ține la distanța insectele și bolile

19:26, 10.03.2024 - Te pregatești sa plantezi salata verde in gradina? Afla in continuare ce trebuie sa pui in pamant, la inceput de primavara, langa parcela unde urmeaza sa creasca frunze. Aceste fructe și legume te vor ajuta sa ții la distanța insectele daunatoare ce pot transmite boli in gradina. Salata verde, sensibila…

Timișorenii sunt chemați la curațenie. Se ecologizeaza paduricea Alexandrescu, de langa oraș

16:15, 21.02.2024 - Se da intalnire in Timișoara, pentru a ecologiza o zona verde de pe langa oraș. Este nevoie de cat mai multe persoane implicate, pentru a reuși sa stranga cat mai multe deșeuri din zona verde.

Razboi in Ucraina, ziua 719. Mai multe fragmente de drone Shahed au fost gasite in Republica Moldova, langa granița cu Ucraina

00:10, 12.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 719. Poliția de Frontiera din Chișinau a informat ca, in zona frontierei moldo-ucrainene, in apropierea localitații Etulia, raionul Vulcanești, au fost depistate fragmente de drona de tip „Shahed”.


Ce parere ai despre aceasta stire?