Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Situaţia privind drepturile omului 's-a degradat semnificativ' în Rusia, după declanşarea invaziei asupra Ucrainei, arată un raport ONU

Publicat:
Situaţia privind drepturile omului 's-a degradat semnificativ' în Rusia, după declanşarea invaziei asupra Ucrainei, arată un raport ONU

Situatia privind "s-a degradat semnificativ" in Rusia, dupa declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei, in februarie 2022, subliniaza, luni, primul raport elaborat de experta mandatata de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, , informeaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol si foto: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dmitri Medvedev susține ca a vizitat trupele ruse din estul Ucrainei. Rusia ar fi recrutat 325.000 de soldați in 2023

20:26, 26.09.2023 - Fostul presedinte rus Dmitri Medvedev, in prezent numarul doi in Consiliul de Securitate al Federatiei Ruse, a declarat marti ca a vizitat o tabara de instructie militara in estul Ucrainei si a anuntat ca armata rusa a recrutat circa 325.000 de soldati de la inceputul anului.

Rusia vrea sa revina in Consiliul ONU pentru Drepturile Omului. Rușii au fost scoși din organizație, dupa invadarea Ucrainei

11:05, 26.09.2023 - Rusia incearca sa se alature din nou Consiliului pentru drepturile omului al Națiunilor Unite, in cadrul unor alegeri care vor fi vazute ca un test cheie al poziției sale internaționale. Diplomații ruși fac lobby pentru votul care va avea loc luna viitoare, transmite BBC.

Oleksii Danilov: Rusia va trece printr-o rebeliune care o va destrama. Care ar fi situația lui Kadirov

19:50, 19.09.2023 - Secretarul Consiliului Național de Securitate și Aparare al Ucrainei, Oleksii Danilov, spune ca nu va mai avea loc un marș spre Moscova dupa tiparul celui organizat de raposatul șef al Wagner Evgheni Prigojin, dar ca o rebeliune este in curs de pregatire impotriva regimului Putin.

Un raport ONU susține ca situația privind drepturile omului „s-a degradat semnificativ” in Rusia de la declanșarea razboiului cu Ucraina

16:50, 18.09.2023 - Un prim raport al expertei Mariana Katzarova, imputernicita de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului sa supravegheze condițiile din Rusia, arata ca situația legata de drepturile omului „s-a degradat semnificativ” in aceasta țara, dupa invadarea Ucrainei, din februarie 2022, potrivit AFP.

Razboiul lui Putin in Ucraina are efecte grave și in Rusia. Raport ONU: Situatia privind drepturile omului "s-a degradat semnificativ"

15:40, 18.09.2023 - Situatia privind drepturile omului "s-a degradat semnificativ" in Rusia dupa declansarea invaziei ruse asupra Ucrainei, in februarie 2022, subliniaza luni primul raport elaborat de experta mandatata de Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, Mariana Katzarova, informeaza AFP.

Recolta mare de grau din Rusia reduce semnificativ preturile pe plan mondial

12:00, 17.09.2023 - A doua recolta mare de grau a Rusiei ii consolideaza pozitia de cel mai mare exportator global, dar atenueaza si presiunile asupra preturilor, care au atins un nivel record dupa invadarea Ucrainei.

Pe masura ce razboiul din Ucraina da semne ca se prelungește, discuțiile despre negocieri au devenit „mai mult decat tabu”

20:05, 02.09.2023 - Discuțiile cu privire la o soluție diplomatica pentru incheierea conflictului par aproape complet blocate in acest moment, spun cei care au incercat sa le poarte. Nici Kievul, nici Moscova nu par dispuse sa negocieze, iar unii observatori se tem, de altfel, ca Putin ar putea considera orice discuție…

Ucraina: 500 de zile de la declanșarea invaziei ruse

17:36, 08.07.2023 - Sambata, 8 iulie, s-au implinit 500 de zile de la invadarea Ucrainei de catre Rusia. Exact 500 de zile de oroare, de stres, de nenorociri pentru ucraineni. Toate familiile din aceasta țara sunt afectate de razboi. Fiecare are pe cineva plecat la lupta pe front, are o victima a unui atac cu rachete,…


Ce parere ai despre aceasta stire?