Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Singurul fruct care ar putea reduce riscul de orbire

Publicat:

Mulți dintre noi aleg sa consume la micul dejun un fresh de portocale, datorita nenumaratelor beneficii pe care le poate avea vitamina C asupra sanatații. Însa, cercetatorii au descoperit, de curând, ca portocalele pot reduce și riscul de orbire.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Cele doua suplimente care ar putea reduce riscul aparitiei cancerului

08:30, 12.03.2024 - Cynthia Thomson, dietetician și expert in prevenirea cancerului, a publicat, luni, cel mai recent studiu al sau privind doua suplimente alimentare care pot reduce semnificativ riscul aparitiei cancerului.

Cum putem reduce riscul de AVC

12:15, 11.03.2024 - Cum putem reduce riscul de AVC. Accidentul vascular cerebral (AVC) sau infarctul cerebral ori atacul cerebral apare atunci cand fluxul de sange catre o parte a creierului este intrerupt sau redus semnificativ, ceea ce duce la lipsa oxigenului și a substanțelor...

Numarul de pași pe care trebuie sa il faci pe zi pentru a reduce riscul de deces prematur

11:06, 06.03.2024 - Fiecare pas pe care il faci in plus peste pragul de 2.200 de pași pe zi reduce riscul de deces prematur, arata un nou studiu. Dar, cel mai mic risc de moarte timpurie il au cei care fac intre 9.500 și 10.000 de pași zilnic.

Iaurturile pot reduce riscul de diabet de tip 2, spune Administrația americana pentru Alimente și Medicamente. Ce parere au medicii nutriționiști

16:55, 03.03.2024 - Dupa aproape cinci ani de deliberare, Administrația americana pentru Alimente și Medicamente (FDA) a decis ca iaurturile pot face acum o mențiune limitata conform careia pot reduce riscul de diabet de tip 2, relateaza CNN.

Beneficiile incredibile ale ceaiului de fructe de padure. Ne menține pielea tanara și reduce riscul de boli cronice.

13:05, 21.02.2024 - Ceaiul este una dintre bauturile cele mai populare și apreciate in intreaga lume. Puțini știu ca ceaiul de fructe de padure este recomandat datorita beneficiilor pe care le aduce organismului.

Trei ingrediente pe care trebuie sa le adaugi in alimentație pentru a reduce riscul de artrita

11:30, 18.02.2024 - Pe langa faptul ca dau un gust deosebit preparatelor, condimentele au beneficii și pentru sanatate. Conform specialiștilor, exista trei condimente care pot reduce riscul de dureri articulare la varste mai inaintate.

Motive sa nu te lași de școala - Fiecare an de educație reduce riscul de deces, s-a demonstrat științific

06:20, 25.01.2024 - Fiecare an petrecut la școala sau la universitate reduce riscul de deces cu 2%, reiese dintr-un studiu realizat de cercetatori norvegieni și americani.Studiul, care a analizat date din țari din intreaga lume, a aratat ca persoanele care au absolvit cel puțin invațamantul secundar au o speranța de…


Ce parere ai despre aceasta stire?