Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Secrier, declaraţii sfâşietoare la parastasul de 40 de zile al lui Mihai Constantinescu: "Este iubit şi acolo" / VIDEO

Publicat:

Au trecut 40 de zile de cand a plecat intr-o lume mai buna. Sambata, 7 decembrie, , vaduva artistului, a organizat parastasul. Durere este nemarginita, iar la cimitir, Simona a oferit declaratii de-a dreptul sfasietoare!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Costel Corduneanu și-ar fi sarbatorit ziua de naștere. Adrian „Beleaua” Corduneanu, declarații sfașietoare la mormantul fratelui: „Te iubim cu toții”

09:15, 23.04.2024 - Astazi ar fi trebuit sa fie o zi de sarbatoare in familia lui Costel Corduneanu. Interlopul ar fi implinit 55 de ani. Rudele nu iși pot reveni din șoc și nu au uitat de acest moment important, așa ca au mers la mormantul lui. Cu greu poate accepta moartea fratelui și Adrian „Beleaua” Corduneanu, care…

Iubita lui Mile Povan, declarații sfașietoare la mai bine la o luna de la moartea artistului: „Știu ca vei fi langa mine”. Roxana este copleșita de durere / FOTO

11:40, 06.04.2024 - Au trecut cinci saptamani de cand Mile Povan a murit, dar familia sufera cumplit. Iubita lui, care i-a fost alaturi in ultimii ani, este copleșita de durere. Roxana iși dorește sa ii pastreze amintirea vie artistului care a murit fulgerator.

”Sunt in iad de duminica!” Una dintre romancele acuzate ca a rapit-o pe Danka, fetița ucisa in Serbia, declarații sfașietoare despre ce traiește

16:35, 04.04.2024 - Danka a fost gasita moarta in casa, dupa zile intregi in care a fost cautata, inclusiv in Romania. S-a spus ca doua romance au rapit-o, iar acum una dintre ele traiește momente de groaza, fiind acuzata pe nedrept. Femeia a povestit prin ce trece.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Tatal Andreei, studenta ucisa de iubit in Timișoara, declarații in lacrimi. Parinții ei o așteptau acasa in ziua in care a fost omorata: ”Nu o mai invie...” / VIDEO

11:55, 25.03.2024 - Parinții Andreei au ajuns la IML Tmișoara pentru a prelua trupul neinsuflețit al fiicei lor. Tatal fetei a facut declarații in lacrimi despre cum a primit vestea ca fiica lui, pe care o aștepta acasa in ziua in care a fost o omorata, s-a stins din viața. Barbatul este devastat de durere.

Fratele lui Marius Țepeliga, lautarul mort dupa o lunga suferința, declarații sfașietoare. Ciprian, copleșit de durere: „Mi-e dor de tine”

17:25, 22.03.2024 - Au trecut doua saptamani de cand Marius Țepeliga, lautarul care s-a luptat cu o boala grava, a murit. Familia trece prin momente cumplite și cu greu poate accepta faptul ca nu le mai este alaturi fizic. Lautarul avea un frate, pe Ciprian, cu care se ințelegea de minune.


Ce parere ai despre aceasta stire?