Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep şi Petra Kvitova susţin unificarea circuitelor WTA şi ATP

Publicat:

Tenisul poate iesi mai puternic din aceasta perioada in care este suspendat din cauza pandemiei de coronavirus daca ideea unificarii organizatiilor profesioniste ale jucatorilor, WTA (feminin) si ATP (masculin), va deveni o realitate, au declarat pentru Reuters romanca si cehoaica .

Sezonul in tenis a fost suspendat in martie din cauza pandemiei si pauza fortata va continua cel putin pana la mijlocul lunii iulie, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Reguli stricte! Ce masuri se vor lua pe litoralul romanesc

este primul care a emis ideea

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Irina Fodor a anunțat reguli noi in acest sezon! Ce au dezvaluit chefii și ce noutați ii așteapta

20:55, 18.03.2024 - Prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul nou, difuzata pe 18 martie 2024, a inceput in forța pentru cei patru jurați. Irina Fodor a anun țat care sunt schimbarile cu care vine sezonul 13.

Zeci de persoane sunt date disparute dupa ce o barca s-a scufundat in Indonezia. 11 pescari au fost gasiți in viața, la trei zile dupa naufragiu

12:50, 13.03.2024 - Ambarcatiunea de pescuit cu 37 de membri ai echipajului s-a scufundat sambata in apropierea insulei Selayar, in largul provinciei Sulawesi de Sud din Indonezia, iar cei 11 supravietuitori in veste de salvare au fost reperati de pescari abia marti, relateaza Reuters, citata de News.ro.In prezent, 24…

India anunta inaintea alegerilor reguli privind legea cetateniei, criticata ca anti-musulmana

21:25, 11.03.2024 - India a anuntat luni reguli pentru implementarea unei legi a cetateniei din 2019 pe care criticii o numesc anti-musulmana, cu saptamani inainte ca prim-ministrul Narendra Modi sa candideze pentru un al treilea mandat, fapt rar, pentru guvernul sau nationalist hindus, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.…

Prima reacție a Simonei Halep dupa ce TAS i-a redus suspendarea: „Sprijinul copleșitor din partea atator romani m-a ajutat sa imi susțin cauza”

08:40, 06.03.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep, a carei suspendare a fost redusa de la patru ani la noua luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, a afirmat ca sprijinul manifestat de numerosi romani a ajutat-o sa lupte pentru stabilirea adevarului in acest caz.

Simona Halep da judecata compania de suplimente nutritionale din cauza careia a testat pozitiv la Roxadustat

11:25, 16.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a dat in judecata compania canadiana care a produs suplimentele nutritionale din cauza carora considera ca a fost testata pozitiv si a fost suspendata patru ani pentru dopaj, transmite Reuters.

Rusia a suspendat plațile anuale catre Consiliul Arctic, organismul care se ocupa cu problemele regiunii polare

10:20, 14.02.2024 - Rusia a suspendat plațile anuale catre Consiliul Arctic pana la reluarea „lucrarilor reale” cu participarea tuturor țarilor membre, a anunțat agenția de știri de stat rusa RIA, citand ministerul de externe al țarii, scrie Reuters.

Cuba comunista nu-și mai permite sa creasca prețurile din cauza saraciei. Planul guvernului a fost amanat

22:16, 02.02.2024 - Cuba a anunțat joi seara ca va amana o propunere nepopulara de a majora tarifele pentru transportul public, aruncand in haos planul guvernului comunist, anunțat recent, de creștere a prețurilor in acest an, in economia dominata de stat, transmite Reuters.

Ministrul de Externe din Columbia, suspendat pentru trei luni din cauza unor nereguli la o licitație

21:50, 24.01.2024 - Inspectorul general al Columbiei l-a suspendat miercuri pe ministrul de Externe, Alvaro Leyva, timp de trei luni din cauza posibilelor nereguli in procesul de licitație pentru producerea pașapoartelor in țara sud-americana, potrivit Reuters.Anul trecut, Alvaro Leyva a anulat procesul de licitație…


Ce parere ai despre aceasta stire?