Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Halep a anunțat când se retrage! Dar mai are de jucat…

Publicat:

Jucatoarea de tenis , numarul 2 in clasamentul WTA, a anuntat intr-un interviu ca se va retrage din activitate in momentul in care va iesi din top 10 mondial, dar a subliniat faptul ca 2-3 ani va mai putea sa joace la nivel inalt. „Am avut senzatia asta ca am obosit in ultima perioada. ... The post a anunțat cand se retrage! Dar mai are de jucat… appeared first on deBanat.ro - spune realitatea! .

Citeste articolul mai departe pe debanat.ro…  

Sursa articol: debanat.ro


Stiri pe aceeasi tema

Simona Halep se retrage in ultimul moment de la turneul din Portugalia

09:50, 12.04.2024 - Simona Halep a anunțat ca se retrage de la turneul din Portugalia, pentru care a primit recent un wild card.  „Schimbare de planuri! Corpul meu imi spune ca are nevoie de mai mult timp pentru a se obisnui cu revenirea la antrenamentele complete. Nu vreau sa ma grabesc cu revenirea mea, asa ca nu voi…

Simona Halep și-a ales un nou antrenor și este nerabdatoare sa inceapa colaborarea: Ii admir munca

22:30, 21.03.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, care a revenit saptamana aceasta in circuitul profesionist, dupa reducerea suspendarii de catre TAS de la patru ani la noua luni, a declarat ca este nerabdatoare sa inceapa colaborarea cu antrenorul spaniol Carlos Martinez.

Miami Open 2024. Emma Raducanu s-a retras din turneu din cauza unei accidentari la spate

14:15, 19.03.2024 - Jucatoarea britanica de tenis Emma Raducanu s-a retras din turneul Miami Open din cauza unei accidentari la spate. Tot la Miami, Simona Halep o va infrunta marți, 19 martie, pe spaniola Paula Badosa, in prima partida dupa ce romanca a fost suspendata pentru dopaj. Ana Bogdan va juca impotriva cehoaicei…

Urmeaza prabușirea Simonei Halep? Exemplul care ar putea sa o distruga psihic pe jucatoarea din Romania!

13:55, 11.03.2024 - Simona Halep revine pe teren, dupa verdictul de la TAS din data de 5 martie, in care suspendarea i-a fost micșorata de la 4 ani la 9 luni.Insa, va atinge Halep succesul de altadata? Mai mai putea caștiga turnee mari, de Grand Slam! Din pacate, șansele sunt foarte miciVEZI AICI EXEMPLUL…

Simona Halep a plecat la Miami, in primul turneu dupa un an si jumatate de pauza. „Va fi foarte greu sa reintru in forma”.

11:51, 11.03.2024 - Simona Halep a plecat, luni dimineata, la Miami, unde va participa la primul turneu dupa un an si jumatate. Jucatoarea romana de tenis a declarat ca nu si-a stabilit inca obiectivele pentru urmatoarea perioada, in condițiile in care ii va fi greu sa reintre in forma care a consacrat-o.

Cum a fost pentru Simona Halep momentul in care a venit decizia de 4 ani. Tenismena a avut un șoc: „Am fost profund afectata...” / VIDEO

09:55, 08.03.2024 - Simona Halep a vorbit despre un moment greu pentru ea, acela in care a venit decizia de 4 ani. Jucatoarea de tenis a avut un șoc. Iata ce declarații a facut sportiva cu privire la acest subiect important!

Simona Halep da judecata compania de suplimente nutritionale din cauza careia a testat pozitiv la Roxadustat

11:25, 16.02.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a dat in judecata compania canadiana care a produs suplimentele nutritionale din cauza carora considera ca a fost testata pozitiv si a fost suspendata patru ani pentru dopaj, transmite Reuters.

Zi importanta pentru Simona Halep! Astazi are loc audierea in cazul jucatoarei de tenis acuzata de dopaj

08:45, 07.02.2024 - Astazi este o zi importanta pentru Simona Halep! Jucatoarea de tenis se afla deja la Lausanne, acolo unde au loc, astazi, audierile TAS. Sportiva de performanța nu va face declaratii pana la incheierea audierilor, in timp ce dezbaterile incep la ora 10.30 si vor fi cu usile inchise.


Ce parere ai despre aceasta stire?