Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simona Florescu, semne din partea lui Ion Dichiseanu, la 6 luni de la deces! Ce îi transmite actorul în vis: ”Nu este ușor”

Publicat:

Au trecut aproape 6 luni de la moartea lui , iar familia marelui actor treverseaza in continuare momente extrem de grele. , fosta soție a maestrului, povestește ca primește semne din partea acestuia in vis.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep, „minunea“ a ținut un meci: semne clare ca s-a intors Simona de dinaintea suspendarii

07:15, 27.03.2024 - Simona dadea semne ca s-a schimbat radical, dupa perioada groaznica in care a stat pe tușa din cauza scandalului de dopaj. Luni, la revenirea in țara, aceasta impresie a fost spulberata de discursul ei.

10 semne banale ca NU ai grija de tine. Sfaturi pentru o stare de bine

18:40, 05.03.2024 - Ai auzit de ingrijire de sine, așa ca, de ce nu o faci? Da, știu, ai un milion de lucruri de realizat. Nu ești sigur daca le vei termina vreodata, dar vei incerca. Acest lucru ar putea avea un cost. Și costul asta ești tu. Deci, de ce nu ai grija de tine?

Israelul transmite ca sunt „semne promițatoare” in negocierile pentru un armistițiu in Gaza

22:30, 21.02.2024 - Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi israelian și fost șef al Armatei, a declarat miercuri ca exista „semne promițatoare de progres” in ceea ce privește un nou acord de eliberare a ostaticilor din Gaza, pe fondul discuțiilor regionale pentru a asigura o oprire temporara a ostilitaților. ”Exista…

INFORMAȚII (IN)UTILE – 21.02.2024

08:10, 21.02.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Zilnic ne parvin informatii de tot felul. Unele nu pot fi dezvoltate astfel incat sa iasa articole de ziar. Altele sunt amuzante, altele chiar inutile. Incercam sa va mai plimbam printre susoteli de prin toate domeniile, jocuri de culise de prin politica. Toate au un sambure de adevar,…

Simona Florescu, suparata pe Dumnezeu! Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, marturii emoționante / VIDEO

23:25, 09.02.2024 - Simona Florescu face marturisiri emoționante. Fosta soție a lui Ion Dichiseanu a fost suparata pe Dumnezeu și chiar pe ea insași. Vedeta vorbește despre o perioada din viața ei in care a simțit ca divinitatea nu ii este alaturi.

Zece semne care arata ca ai malarie și care pot confundate cu o banala raceala: „Pot aparea convulsii, coma și deces”

10:25, 09.02.2024 - Sunt 10 semne de alarma ce impun prezentarea de urgența la spital, mai ales ca nediagnosticata și netratata la timp, malaria poate fi letala. Pana in prezent, in Romania au fost confirmate 11 cazuri, dintre care doi pacienți au murit.

Semne rele anul are! Dumbravita, invinsa de o echipa din Liga 3

15:55, 03.02.2024 - CSC Dumbravita a ieșit din cantonamentul desfașurat la Covaci printr-un nou test – al șaselea din aceasta iarna – disputat pe terenul sintetic din Santana, cu SCM Zalau. Liderul Seriei a 10-a din Liga a III-a s-a impus cu 1-0. Partida s-a disputat sub semnul echilibrului, cu momente de dominare imparțite…

Se schimba certificatele de nastere, de casatorie si de deces. Cum vor arata, ce au nou

21:20, 24.01.2024 - Un document publicat de Ministerul de Interne pe 22 ianuarie 2024 vorbește despre schimbarea certificatelor de nastere, de casatorie si de deces. Nu doar cele emise incepand din anul curent vor suferi modificari. Ce proiect au in vedere autoritațile romane. Certificatele de nastere, casatorie si deces…


Ce parere ai despre aceasta stire?