Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Simina Loica, infidelă în relația cu Alex Zănoagă?! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi

Publicat:

și au intrat in atenția tuturor, asta dupa ce au dezvaluit ca nu mai formeaza un cuplu și de data aceasta desparțirea este defintiva. Ei bine, azi au scos noi detalii la iveala in cadrul unei emisiuni TV. A fost sau nu bruneta infidela in relația de cuplu?! Raspunsul la care nimeni nu se aștepta!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Serea și Adi Sina, la un pas de divorț. Ce s-a intamplat intre cele doua vedete

13:21, 05.03.2024 - Anca Serea și Adi Sina sunt impreuna de foarte mulți ani, fiind unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul romanesc. Cu toate acestea, cei doi au fost la un pas de divorț. Motiv, aflați-l in randurile urmatoare. Anca Serea și Adi Sina, pe punctul sa divorțeze Anca Serea are 42 de ani, iar soțul…

Mireasa - Capriciile iubirii. Cum evolueaza relația dintre Valentin și Antonia. S-au declarat un cuplu in urma cu doua saptamani: „Trebuie sa aratam lumii...”

23:40, 26.02.2024 - Valentin și Antonia de la Mireasa s-au declarat un cuplu pe 14 februarie. Concurentul a fost la un pas de a fi eliminat, dupa ce a fost propus pentru a pleca, dar a fost salvat de votul publicului, de aceea, iubita lui crede ca este nevoie ca fanii lor sa vada mai multe lucruri bune decat negative.

Horoscop saptamana 23-29 februarie 2024. Cele 2 zodii care vor intampina probleme in relația de cuplu

11:30, 23.02.2024 - Horoscopul pentru saptamana 23-29 februarie 2024 aduce probleme in relațiile de cuplu, pentru doi nativi. Berbecii ar trebui sa fie mai chibzuiți cu banii, iar Capricornii s-ar putea intoarce la o fosta iubire. Lorina, astrologul Click!, vine cu previziunile complete.

Aproape 80% dintre romani spun ca banii reprezinta principalul motiv de cearta in cuplu / Un roman din 5 considera zestrea ca fiind relevanta in relația de cuplu (studiu)

12:11, 14.02.2024 - Circa 78% dintre romanii participanți la un studiu au marturisit ca disensiunile legate de bani și situația financiara reprezinta unul dintre cele mai frecvente motive de cearta in cuplu. Pentru 65% dintre respondenți, planificarea banilor pentru situații neprevazute este cea mai presanta dorința.

Ronald Gavril, dezvaluire din relatia cu Anamaria Prodan. La ce ce pricepe cel mai bine vedeta, raspunsul te va surprinde

08:40, 13.02.2024 - In mod surprinzator, Ronald Gavril a scos la iveala detalii din culisele relației romantice pe care o are cu Anamaria Prodan. La ce se pricepe cel mai bine impresara, s-ar putea sa te ia prin surprindere. Ce raspunsuri au oferit vedetele la un test pentru cupluri. Ronald Gavril și Anamaria Prodan, mai…

Și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor, iar in prezent nu se mai ascund! Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, știu sa se bucure de lucrurile simple in cuplu. Unde au fost surprinși / PAPARAZZI

23:25, 09.02.2024 - Sunt impreuna de cateva luni bune, dar și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor. Kamara și Gabriella Nastas nu mai ascund, dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu. Ipostazele in care au fost surprinși de curand.

Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, nu l-au facut niciodata in cuplu! Cum iși protejeaza cei doi relația: "Mi se pare de prost gust"

23:50, 06.02.2024 - Gestul pe care Emi de la „Noaptea Tarziu” și soția lui Madalina, soția lui, nu l-au facut și nu l-ar face niciodata. Cum iși protejeaza cei doi parteneri relația. Interviu la dublu cu cei doi concurenți de la "Power Couple".

Totul se face in cuplu in relația Andreei Balan cu Victor Cornea! Artista și iubitul, de nedesparțit. Cum le rasfața tenismenul pe fiicele vedetei, Ella și Clara / PAPARAZZI

23:45, 26.01.2024 - Sunt mai fericiți ca niciodata impreuna și se bucura din plin de momentele in doi! Andreea Balan și Victor fac totul in cuplu, dar, evident, așa cum era de așteptat, in centrul atenției sunt și fetițele artistei, Ella și Clara.


Ce parere ai despre aceasta stire?