Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Siamezii toxici“ de la Aerosmith: „Luau orice drog le puneai sub nas“

Publicat:

Pe scena dau totul, iar show-urile lor sunt legendare. Au lansat, de-a lungul carierei, hituri precum „“, „“ si „Janieʼs Got a Gun“, insa in viata reala si , solistul, respectiv chitaristul trupei Aerosmith, nu se pot suferi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Eat the rich”, un fenomen care s-a extins in toata lumea

19:50, 01.04.2024 - „Eat the rich” (in traducere ”mananca-i pe cei bogați”) este un slogan asociat cu politicile de stanga și curentul anticapitalist, dar și cu extremismul anarhist violent. Este prima definiție din Google, pe scurt, a unui fenomen ce ia amploare nu doar in SUA, ci și in alte țari, in special online. Dar…

6 pești toxici. Mare atenție, conțin foarte mult mercur!

13:31, 19.02.2024 - In zilele cu dezlegare la pește din post, dar și atunci cand vor sa mai dea jos cateva kilograme, romanii iau cu asalt pescariile. Insa trebuie sa fie atenți la ce sortimente cumpara, din cauza conținutului mare de mercur al anumitor pești.

Intrebarea pe care Gica Hagi nu voia sa o auda: „Mai bine nu o puneai!” + Fotbalistul așteptat sa „explodeze”: „Știam ca are calitați!”

22:41, 26.01.2024 - Farul a invins-o pe FCU Craiova, scor 1-0, in runda cu numarul 23 din Superliga. Gica Hagi a fost mulțumit de prestația elevilor lui. Gica Hagi spune ca nu se gandește la titlu in acest moment, in ciuda unor prestații care l-au incantat in anul 2024.  Gica Hagi, dupa Farul - FCU Craiova „Am zis ca intalnim…


Ce parere ai despre aceasta stire?