Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a perfectat o viză falsă ca să poată munci în străinătate. Ce explicații a oferit moldoveanul

Publicat:

Un moldovean de 31 de ani este documentat de catre polițiștii de frontiera pentru deținerea și folosirea actelor oficiale false. Cazul a fost inregistrat, duminica, la intrarea in țara, in punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Fostul consilier al lui Petre Daea, explicații halucinante pentru averea sa nejustificata

23:35, 20.04.2024 - Justiția ieșeana este chemata sa decida in privința confiscarii averii unui consilier al ministrului Agriculturii, Petre Daea. Cazul, rar, pleaca de la constatarile Agenției Naționale de Integritate, care a verificat averea lui Mihai Amarandei in perioada 2017-2019, cand era consilier al ministrului…

Meciul Coreea de Nord - Japonia, din preliminariile CM-2026, nu va mai avea loc dupa ce gazdele l-au anulat fara explicații

23:25, 25.03.2024 - Mansa retur a meciului de calificare la Cupa Mondiala din 2026 dintre Coreea de Nord si Japonia, programata marti, pe care Coreea de Nord a anulat-o fara a oferi niciun motiv, "nu se va juca si nici nu va fi reprogramata", a anuntat FIFA. "Cazul si rezultatul meciului vor fi supuse comisiei disciplinare…

Un polițist de frontiera a denunțat un caz de corupere: Pentru ce a vrut sa dea mita un ucrainean

15:55, 22.03.2024 - Un cetațean al Ucrainei a incercat sa dea mita unui polițist de frontiera, pentru ca acesta sa „nu observe” lipa ștampilei de intrare in țara din pașaport. Cazul a aut loc la punctul de trecere a frontierei Leușeni, iar barbatul strain incerca sa ajunga in Romania.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Produse cosmetice nedeclarate, confiscate la vama Leușeni: Unde a ascuns șoferul marfa

11:45, 26.02.2024 - Un barbat de 27 ani, cercetat dupa ce a fost prins cu un lot comercial de produse cosmetice și de ingrijire, tainuite printre transmisiuni neinsoțite. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in țara.

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.

(video) Blanuri, ceasuri și piese auto din Rusia, depistate la vama Leușeni: Cui aparținea marfa

11:20, 26.01.2024 - Blanuri, genți de dame, piese auto și alte marfuri au fost depistate printre bagaje și transmisiuni neinsoțite, intr-un microbuz ce venea din Federația Rusa spre Republica Moldova. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?