Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Și-a găsit moartea în somn. Un bărbat din Tiraspol a murit intoxicat cu fum în urma unui incendiu

Publicat:

Un barbat a murit in somn, fiind intoxicat cu fumul emanat de un covor ce a luat foc.Potrivit presei din stanga Nistrului, tragedia s-a produs in aceasta dimineața, intr-o casa din orașul Tiraspol.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat de 33 de ani a murit, subit, in timpul unui zbor catre Italia. Urma sa devina tata peste cateva luni

00:21, 19.04.2024 - O drama cumplita a avut loc in timpul unui zbor deasupra Italiei. Un barbat in varsta de 33 de ani a murit, in mod subit, cand se indrepta spre casa. Era alaturi de soția sa, Federica Marella, incarcinata in cinci luni. Moartea prematura a acestuia a adus multa tristețe familiei și nimanui nu-i vina…

(video) Incendiu la Ciocana: Un barbat, transportat la spital dupa ce s-a intoxicat cu fum

09:40, 18.04.2024 - Un incendiu a avut loc, in seara zilei de 17 aprilie, intr-un apartament de la etajul 5 a unui bloc de pe strada Ginta Latina din capitala. Potrivit informațiilor incendiu a izbucnic la balcon. Echipa IGSU a reușit sa lichideze incendiu și sa salveze proprieterul apartamentului.

VIDEO | Tragedie incredibila: Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer card

10:26, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce a cazut dintr-un balon cu aer cald in nord-estul orașului Melbourne, scrie The Guardian. Serviciile de urgența au fost chemate in Preston, unde a fost gasit, luni, cadavrul unui barbat. Poliția a audiat ceilalți ocupanți ai balonului și alți martori pentru a stabili circumstanțele…

Un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

19:46, 02.03.2024 - Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost gasit mort, sambata, in zona unui incendiu de vegetatie uscata produs intre localitatile Dumbravita si Perisor din judetul Bistrita-Nasaud, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU).

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Tragedie la Barsanești! Un barbat a murit intoxicat cu monoxid de carbon, in urma unui incendiu

10:15, 17.02.2024 - In cursul serii trecute, 16 februarie, pompierii militari au fost solicitați sa intervina in comuna Barsanești, sat Barsanești, in urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunța producerea unui incendiu la o casa de locuit. De urgența, la locul indicat s-au deplasat doua autospeciale de stingere și…

INCENDIU BAIA MARE: Un barbat s-a intoxicat cu fum dupa ce casa in care se afla a luat foc

13:45, 06.02.2024 - Pompierii baimareni au fost solicitati in aceasta dimineata la stingerea unui incendiu izbucnit las o casa de pe strada Muncii. The post INCENDIU BAIA MARE: Un barbat s-a intoxicat cu fum dupa ce casa in care se afla a luat foc first appeared on Informatia Zilei .

Un adult a murit, alți doi s-au intoxicat, unul fiind in coma, dupa unui incendiu

14:31, 03.02.2024 - Un adult a murit dupa ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon provenit de la un incendiu care a cuprins o locuința dintr-o comuna a judetului Vaslui. Alți doi adulți s-au intoxicat, unul fiind in coma.


Ce parere ai despre aceasta stire?