Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfârșit cumplit! Un tânăr muncitor a murit în urma unui accident, la Termocentrala Paroșeni

Publicat:

Un tanar muncitor a sfarșit in condiții dramatice, ca urmare a unui cumplit accident ce a avut loc in noaptea de joi spre vineri. Barbatul in varsta de 35 de ani a murit in urma unui accident de munca petrecut la , din , potrivit Agerpres. Muncitorul a suferit arsuri grave dupa ce […] The post Sfarșit cumplit! Un tanar muncitor a murit in urma unui accident, la Termocentrala Paroșeni first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Drama fara margini. Doi tineri, de 22, respectiv 15 ani, au murit intr-un cumplit accident de masina!

14:00, 07.04.2024 - Inca un accident ingrozitor de masina a curmat viata a doi tineri. S-a intamplat in localitatea Dragoești din județul Valcea. In plus, o fata in varsta de 14 ani a fost grav ranita, fiind transportata de urgența la spital. Autoturismul in care se aflau a intrat in coliziune cu un alt vehicul și a fost…

Sfarsit tragic pentru o familie de romani din Italia. Mama si cei trei copii au murit intr-un cumplit incendiu care le-a cuprins apartamentul 

11:35, 15.03.2024 - Trei copii mici au murit intr-un incendiu izbucnit in noaptea de joi spre vineri la Bologna, in nordul Italiei, iar mama minorilor, in varsta de 32 de ani si originara din Romania, a decedat in timp ce era transportata la spital, au informat vineri pompierii, scrie Agerpres. Femeia si copiii ei – doi…

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.

Accident cumplit in Brașov. Doi barbați au murit și o persoana este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit / FOTO

11:40, 08.02.2024 - Accident grav in Brașov. Doi barbați au murit și o femeie este in stare de inconștiența, dupa ce doua mașini s-au ciocnit, in Brașov. Una dintre ele se afla pe contrasens, iar impactul le-a fost fatal celor doi. Medicii depun eforturi uriașe pentru a-i salva viața femeii.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Accident cumplit in București! Un tanar de 18 ani a murit. Avea permis de conducere de doar o luna / FOTO

08:20, 31.01.2024 - Un accident cumplit s-a produs in București! Tragedia a avut loc noaptea trecuta in sectorul 5 al Capitalei. Un tanar in varsta de 18 ani a murit. Baiatul avea permis de conducere de doar o luna. Iata cum s-a intamplat incidentul!


Ce parere ai despre aceasta stire?