Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sfântul Nicolae 2022. Tradițiile zilei de 6 decembrie în România

Publicat:

este sarbatorit in fiecare an pe 6 decembrie. Este unul dintre cei mai populari sfinti ai crestinatatii, considerat ocrotitorul copiilor, in special al celor saraci, dar si al marinarilor, al brutarilor, al fetelor nemaritate si al celor acuzati pe nedrept. Cu o seara inainte, pe 5 decembrie, copiii isi lustruiesc ghetutele, asteptandu-l pe , care va trece pe la ei sa le aduca daruri și mai ales dulciuri.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sebastian Burduja face anunțul zilei: Romania va avea in sfarsit zbor direct incepand cu data de 3 iunie 2024

12:55, 09.04.2024 - Sebastian Burduja face anunțul zilei: Romania va avea in sfarsit zbor direct incepand cu data de 3 iunie 2024Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, anunta, marti, ca, din 3 iunie, vor exista trei zboruri saptamanale catre Azerbaidjan, in urma solicitarii pe care a facut-o in

Ziua NATO. Ciolacu: Romania este un aliat de incredere și un veritabil furnizor de stabilitate

12:26, 07.04.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu ocazia Zilei NATO in Romania. Țara noastra este un aliat de incredere și un veritabil furnizor de securitate și stabilitate, a spus Ciolacu.

Ciolacu, de Ziua NATO: Romania și-a consolidat profilul de aliat responsabil

11:50, 07.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis, duminica, in contextul marcarii Zilei NATO in Romania si al aniversarii a 75 de ani de la infiintarea Aliantei Nord-Atlantice, ca, in cei 20 de ani de la aderare, Romania și-a consolidat profilul de aliat responsabil.

Povestea zilei in Ucrainei inaintea meciului cu Romania » Din eterna rezerva, a devenit titular la Real Madrid și naționala. Așteapta Euro!

12:45, 28.03.2024 - Andriy Lunin, 25 de ani, nu mai credea ca va juca la Real și la Euro. In octombrie, era rezerva și la club, și la naționala Ucrainei. Astazi, portarul e numarul 1 la Madrid și la selecționata țarii sale, cu mari șanse de a fi titular contra „tricolorilor” pe 17 iunie, in primul meci de la turneul final.…

Ghicitoarea zilei: „Care nod nu poate fi dezlegat?”. Care este raspunsul

11:40, 11.02.2024 - Redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri din Romania, a pregatit pentru tine cateva ghicitori interesante pe care sa le impartașești cu cei apropiați. Ai idee care sunt raspunsurile la urmatoarele intrebari?

Cornel Dinu, declarația zilei despre grupa Romaniei din Liga Națiunilor: „Șotron!”

14:50, 09.02.2024 - Cornel Dinu, 75 de ani, a comentat ironic situația tricolorilor in grupa din toamna din Liga Națiunilor, alaturi de Kosovo, Cipru și Lituania/Gibraltar, referindu-se la competiția care poate fi un bonus in perspectiva luptei de calificare la Mondialul din 2026. Romania și-a aflat joi, 8 februarie, adversarele…

Andra, despre kilogramele in plus: „Nu mai sunt gravida, sunt doar grasa!”

18:30, 20.01.2024 - Andra, una dintre cele mai indragite și apreciate cantarețe de la noi din țara, a vorbit despre kilogramele in plus, dupa ce fanii sai au presupus ca este insarcinata pentru a treia oara. In urma cu aproape doua luni, Andra a devenit „subiectul zilei” pe TikTok, dupa ce internauții au inceput sa faca…

Ghicitoarea zilei: „Trupul il baga in casa, capul ramane afara”. Sigur nu știi raspunsul

13:21, 17.01.2024 - Pentru aceasta zi de miercuri, redacția Spynews.ro, site-ul numarul 1 de știri mondene din Romania, ți-a pregatit ghicitoarea zilei. Sigur nu știi raspunsul la ghicitoare care este una destul de simpla. Tu ai ghicit?


Ce parere ai despre aceasta stire?