Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șeful Poliției Capitalei, implicat într-un nou scandal / Împuternicire cu bucluc

Publicat:

In plin scandal generat de modul in care a fost gestionata situația de la funeraliile lui , șeful Poliției Capitalei s-a trezit cu o noua problema, legata de modul in care este menținut in funcție.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inlocuitorul lui Luis Rubiales la Federația de Fotbal a Spaniei, implicat intr-un scandal de corupție

18:45, 12.04.2024 - ​Pedro Rocha, presedintele interimar al Federației de Fotbal a Spaniei, a fost și el inculpat și audiat vineri intr-un scandal de corupție ce se refera la nereguli in contractele semnate de RFEF in ultimii cinci ani.

Primul scandal in care este implicat Cirstoiu, dupa ce a devenit candidatul PSD-PNL la Capitala

20:05, 08.04.2024 - Catalin Cirstoiu a declarat ca nu este incompatibil si nici in conflict de interese Sursa articolului: Primul scandal in care este implicat Cirstoiu, dupa ce a devenit candidatul PSD-PNL la Capitala Credit autor: Realitatea De Mures. Source

Primarul Clujului, implicat intr-un uriaș scandal fotbalistic. „Speram ca instanțele sa starpeasca minciunile domnului Boc”

11:25, 10.03.2024 - O postare in care critica un club de fotbal ca a facut blat ii va aduce primarului Emil Boc un proces in instanța. Cel puțin asta au declarat reprezentanții instituției sportive care se declara șocați de „afirmațiile iresponsabile” ale edilului.

Gheboasa, implicat intr-un scandal uriaș! Trapperul este suspect intr-un dosar de deținere de droguri de risc

14:45, 02.03.2024 - Probleme pentru trapperul Gheboasa. Potrivit informațiilor aparute in presa, acesta este cercetat pentru consum de droguri, dupa ce a fost depistat in Capitala avand asupra sa o cantitate de canabis. “Fata de un suspect sunt continuate cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere, fara…

Ministrul scoțian al Sanatații a demisionat. In ce scandal a fost implicat

11:11, 09.02.2024 - Un ministru de rang inalt din guvernul scoțian care a acumulat o factura de roaming in valoare de 11.000 de lire sterline pentru tableta sa iPad de la serviciu și care a dat vina pe copiii lui pentru nota de plata a demisionat. Organismul corporativ al parlamentului scoțian a analizat, daca Michael…

Fiul lui Giani din „Las Fierbinți”, implicat intr-un scandal la școala: „Ți-a placut? Pai, atunci de ce faci, tata, asta?”

16:30, 23.01.2024 - Costi Dița, Giani din „Las Fierbinți”, a dezvaluit recent un episod prin care a trecut cu fiul cel mic. Din postura de tata, indragitul actor a trebuit sa gestioneze un moment delicat. Anghel, baiatul sau in varsta de 8 ani, a batut un copil la școala.


Ce parere ai despre aceasta stire?