Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şeful agenţiei nucleare iraniene, Ali Akbar Salehi, a fost testat pozitiv la COVID-19

Publicat:

pentru a Iranului (OIEA), , este bolnav de coronavirus, a relatat presa locala, citata duminica de dpa, potrivit AGERPRES.

Un test pentru depistarea COVID-19 a iesit pozitiv saptamana trecuta, a relatat agentia de presa Tasnim, citand o declaratie a OIEA. De atunci, Salehi s-ar afla in izolare la domiciliu si se simte bine, potrivit sursei citate.

Citește și: SURSE - 'Șoptitorii' lui Orban, puși pe lista la alegerile parlamentare: framantari mari in PNL

Duminica, numarul cazurilor de coronavirus raportate in Iran de la inceperea…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tanar din Sebeș, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

12:05, 19.04.2024 - Tanar din Sebeș, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști Un tanar de 19 ani din Sebeș a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, in urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv joi seara, pe strada Parcul Arini din municipiu. Potrivit IPJ…

AIEA anunța ca nu exista daune la instalațiile nucleare iraniene in urma atacului cu drone

10:21, 19.04.2024 - Agentia Internationala pentru Energie Atomica (AIEA) a confirmat vineri ca nu au fost provocate daune instalatiilor nucleare ale Iranului dupa presupusul atac efectuat de Israel in zorii zilei in centrul Iranului, informeaza EFE.

Siturile nucleare ale Iranului: Unde ar putea lansa Israelul un atac in caz de razboi

09:20, 19.04.2024 - Programul nuclear iranian este din nou in centrul atenției, avand in vedere faptul ca Ierusalimul a lansat un atac asupra Teheranului ca raspuns la bombardamentul asupra teritoriului sau, relateaza The National News.

Razboi Israel - Iran: Atac lansat asupra Iranului, sistemele de aparare anti-aeriana au fost activate

06:40, 19.04.2024 - Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca razbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului sau de la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat ABC News joi seara, citand un inalt oficial american, transmite vineri AFP.Aceasta informatie vine in timp ce Iranul a raportat "explozii puternice"…

Razboi in Gaza, ziua 185. Israelul amenința ca va lovi instalațiile nucleare iraniene daca este atacat de Iran

11:45, 09.04.2024 - Israelul este pregatit sa loveasca instalațiile nucleare iraniene daca este atacat. Informația este prezentata pe surse de un oficial occidental din domeniul securitații. Tensiunile intre Iran și Israel au crescut foarte mult dupa ce consulatul iranian de la Damasc a fost lovit de o racheta. Israelul…

Cosmin Matei, testat pozitiv! Fotbalistul de la Sepsi a fost depistat cu un stimulent extras din mușcata: „Ofera un plus de viteza, energie și...”

17:40, 18.03.2024 - Șoc in lumea fotbalului romanesc! Cosmin Matei, mijlocaș al echipei Sepsi, a fost testat pozitiv pentru un stimulent extras din mușcata. Descoperirea a venit dupa ce acesta a fost supus unui test antidoping la scurt timp dupa un meci crucial al echipei sale.

Un mafiot japonez intenționa sa vanda uraniu și plutoniu unui general iranian pentru fabricarea de bombe nucleare

18:30, 22.02.2024 - Takeshi Ebisawa, lider al unui sindicat al crimei din Japonia, este acuzat ca a conspirat pentru traficarea de uraniu și plutoniu din Myanmar. Acesta dorea sa le vanda Iranului pentru fabricarea armelor nucleare, potrivit procurorilor americani, citați de The Guardian.

Tanar tras pe dreapta in Uriu și testat pentru consum de droguri. A ieșit pozitiv

16:25, 29.01.2024 - Polițiștii Secției 5 Poliție Rurala Petru Rareș au efectuat duminica activitați de supraveghere și control al traficului rutier pe Drumul Județean 171, prin Uriu. Pentru control a fost oprit un autoturism la volanul caruia a fost identificat un tanar de 20 de ani, din Caianul-Mic. In urma testarii cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?