Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șefia Finanțelor, disputată de Nazare și Burduja. Ce susținere au în spate SURSE

Publicat:

Ministerul de Finanțe, care dupa rocada premierilor va reveni celor din PNL, este intens negociat in interiorul partidului, doi liberali ramanand in cursa pentru aceasta funcție, și , fiecare cu sprijin politic in spate, potrivit informațiilor „Adevarul”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alianța PSD-PNL depune lunea viitoare candidatura oficiala a lui Catalin Cirstoiu SURSE

19:05, 15.04.2024 - In condițiile in care in spațiul public s-a discutat despre o posibila retragere a lui Catalin Cirstoiu, Coalitia intenționeaza sa depuna luni, 22 aprilie, candidatura oficiala la Primaria Capitalei, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Alegeri 2024. Catalin Cirstoiu, prima acțiune de campanie dupa conferința de la Parlament. Medicul va lua Bucureștiul la pas, intr-o acțiune "‘on the go"

11:20, 20.03.2024 - Jurnaliștii au fost anunțați, miercuri, de staff-ul comun de campanie al PSD-PNL ca, dupa conferința de presa susținuta de liderii PSD și PNL, Cirstoiu o sa plece pe jos la spital, relateaza Aktual24.„Astazi dupa conferința de presa Cirstoiu o sa plece pe jos de la Parlament spre spital, invitand jurnaliștii sa mearga cu…

Candidatul Coaliției pentru Primaria Generala, fața in fața cu Firea. Ședința cu liderii Coaliției la Guvern

11:25, 19.03.2024 - La ședința cu liderii organizațiilor din București, unde participa Gabriela Firea și Sebastian Burduja, a fost adus și medicul Catalin Cirstoiu, potrivit informațiilor „Adevarul”, președinții PNL și PSD explicand decizia desemnarii unui independent pentru alegerile din 9 iunie.

Propunerea Coaliției pentru Firea și Burduja dupa ce au fost scoși din schema pentru Primaria Capitalei (surse)

11:16, 19.03.2024 - Informația momentului vine din ședința coaliției de guvernare care are loc la Palatul Victoria. Candidatul unic PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, medicul Catalin Cirstoiu a ajuns la sediul Guvernului. Potrivit unor surse participante la ședința, Gabriela Firea și Sebastian Burduja au fost desemnați…

Percheziții in București și alte doua județe. 12 persoane vor fi aduse la audieri SURSE

11:05, 13.03.2024 - Procurorii DNA efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și de fals, savarșite in perioada 2018-2022. Potrivit informațiilor „Adevarul”, 12 persoane vor fi duse la audieri.

SURSE: Ciolacu testeaza inca doua nume pentru Primaria Capitalei, pe langa Firea și Burduja. Va fi candidat COMUN

19:00, 28.02.2024 - Partidul Național Liberal (PNL) și Partidul Social Democrat (PSD) se pare ca se indreapta spre o alianța pentru susținerea unui candidat comun la Primaria Capitalei. Surse neoficiale apropiate lui Marcel Ciolacu au indicat ca, pe langa Gabriela Firea și Sebastian Burduja, exista inca doua propuneri…

Culise. Cum arata imparțirea locurilor din Coaliție pentru europarlamentare SURSE

07:50, 27.02.2024 - PSD și PNL au ajuns la un acord de principiu in ceea ce privește raportul de forța pentru primele 20 de locuri de pe lista pentru europarlamentare, social-democrații avand cu 5 poziții mai multe fața de liberali, potrivit informațiilor „Adevarul”.

Incident ciudat in Marea Roșie! O nava sub pavilion grecesc, atacata 'din greșeala' de Houthi (surse)

19:50, 20.02.2024 - Incident ciudat in Marea Roșie! O nava sub pavilion grecesc, atacata 'din greșeala' de Houthi (surse) Nava Sea Champion, sub pavilion grecesc, a fost atacata in Marea Roșie in ceea ce pare sa fi fost ”o lovitura greșita” a gruparii insurgente Houthi, au declarat surse citate de Reuters.Nava…


Ce parere ai despre aceasta stire?