Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretul Valentinei Pelinel pentru silueta perfectă. Cum a slăbit soția lui Cristi Borcea

Publicat:

și au o familie superba. Deși a nascut trei copii, fostul model are o silueta de invidiat, iar secretul l-a dezvaluit acum. pentru silueta perfecta spune ca soțul ei o susține și o sprijina in demersul de a face sport și de a manca sanatos.Vedeta spune […] The post pentru silueta perfecta. Cum a slabit soția lui appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dieta cu care Valentina Pelinel iși menține silueta. Cum au ajutat-o mesele din patru in patru ore

19:35, 19.04.2024 - Valentina Pelinel reușește sa aiba o silueta supla dupa ce a trecut prin trei sarcini. Pentru a reveni la forma sa de invidiat, soția lui Cristi Borcea a apelat la ajutorul unui specialist, potrivit Fsnatik.

Raluca Ropotan, o mama model. Soția lui Adrian Ropotan nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Ii face toate poftele copilului / PAPARAZZI

22:55, 11.04.2024 - Adrian și Raluca Ropotan formeaza un cuplu de ani buni și au impreuna un fiu. Vedeta este o apariție ca de fiecare data și se pare ca nu iși scapa fiul din ochi nici macar o clipa. Cum a fost surprinsa alaturi de baiețelul ei.

Știrile Antena Stars. Cum se menține in forma Natalia Mateuț. Vedeta are o silueta de invidiat: „Dieta perfecta...” / VIDEO

15:50, 10.04.2024 - In exclusivitate pentru Știrile Antena Stars, Natalia Mateuț a vorbit despre cum se menține in forma. Vedeta are o silueta de invidia. Iata ce marturisiri a facut co-prezentatoarea de la Xtra Night Show!

Fructul care te ajuta sa ajungi la silueta perfecta. Ajuta la scaderea tensiunii arteriale.

14:31, 28.03.2024 - Fructul care te poate ajuta sa slabești rapid și care aduce beneficii neașteptate organismului. De asemenea, este o sursa excelenta de fibre, care contribuie la menținerea senzației de sațietate și la reglarea digestiei.

Noul medicament-vedeta pentru slabit, de doua ori mai eficient decat popularul Ozempic

00:06, 12.03.2024 - Omenirea se confrunta deja cu o pandemie de obezitate, cu circa un deceniu mai devreme decat estimasera experții Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), iar medicamentele pentru slabit sunt la mare cautare.

Cum a aparut Madonna pe scena, la 65 de ani. Si-a etalat fara probleme silueta, detaliile observate de spectatori

08:35, 26.01.2024 - Madonna, in varsta de 65 de ani, a demonstrat inca o data ca este intr-o forma fizica de invidiat. Vedeta a susținut un concert pe Madison Square Arena, din New York, iar fanii au fost impresionați de apariția divei pop. Cum a aparut pe scena Madonna? Cum a aparut Madonna pe scena, la 65 de […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?