Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SECRETUL ȘOCANT al lui Mădălin Voicu. Ce s-a ÎNTÂMPLAT cu COPILUL de doar doi ani. DRAMA VIEȚII muzicianului

Publicat:

Intr-un inventar facut pentru presa in urma cu mai mulți ani, spunea ca are șapte copii cu mai multe femei, dintre care doi nu sunt recunoscuți oficial și chiar ar avea și indoieli in privința paternitații.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Detalii exclusive din dosar!: Caz socant in Constanta! Barbat incendiat cu alcool medicinal – Imi pare extrem de rau pentru ceea ce s-a intamplat“

14:56, 21.04.2024 - Judecatorii de la Tribunalul Constanta urmeaza sa stabileasca in perioada imediat urmatoare primul termen in dosarul femeii suspectate ca si ar fi incendiat concubinul Dosarul a fost instrumentat de de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta. Femeia este acuzata pentru savarsirea infractiunii…

Șocant! Cat ruj inghite o femeie pe parcursul vieții?

18:16, 16.04.2024 - Intr-o epoca obsedata de alimentația sanatoasa, ne scapa un detaliu surprinzator. Rujul, produsul fidel al femeilor, se strecoara in dieta zilnica. Un studiu a dezvaluit cat ruj inghite o femeie pe parcursul vieții.

SECRETUL LONGEVITAȚII Cum influențeaza grupa de sange durata vieții

09:45, 04.04.2024 - Cu toate acestea, deoarece numarul persoanelor cu grupa 4 este limitat, nu exista suficiente date pentru a trage concluzii generale despre perspectivele lor de viața. The post SECRETUL LONGEVITAȚII Cum influențeaza grupa de sange durata vieții first appeared on Informatia Zilei .

Drama vieții actorului Costin Marculescu. Durerea imensa pe care a luat-o cu el in mormant: „A planuit totul”

12:11, 27.02.2024 - Moarte neașteptata a actorului Costin Marculescu in urma cu aproape 4 ani ani a dat la iveala o durere nemarginita cu care a trait in ultima perioada a vieții. Acesta a fost macinat de faptul ca luni de zile nimeni nu ii deschidea ușa, iar așa-zișii prieteni nu se deranjau sa-i dea un telefon.

ȘOCANT in cazul minorei de 7 ani, violata de antrenorul de inot / Agresiunea s-a intamplat sub ochii celor prezenți in tribune sau in bazin

08:06, 16.02.2024 - Un instructor de inot de la Clubul Sportiv Dinamo din Bucuresti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile miercuri seara. Acesta a recunoscut ca a violat o minora de sapte ani, care urma cursuri de inot.

Drama vieții lui Vladimir Gaitan, actorul care și-a așteptat moartea ani in șir: „Eram pregatit in fiecare zi s-o iau din loc”

15:20, 02.02.2024 - Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a fost macinat de o mare drama. La 40 de ani a fost diagnosticat cu o boala crunta de sange, iar acest lucru l-a facut sa traiasca pe muchie de cuțit. Lui Vladimir Gaitan i se spusese sa se pregateasca, pentru ca poate oricand sa moara.

Drama vieții artistei Carmen Radulescu, parasita de mama: „Ma ținea cu capul in jos și ma batea pe coloana, sa mor mai repede”

10:45, 27.01.2024 - Carmen Radulescu, una dintre cele mai indragite interprete de muzica ușoara din Romania, implinește 60 de ani. Frumoasa artista a povestit despre drama pe care a trait-o in copilarie, atunci cand a aflat ca a fost infiata.


Ce parere ai despre aceasta stire?