Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretarul general al ONU consideră schimbările climatice o chestiune de viață și de moarte

Publicat:

Secretarul general al ONU, , a declarat luni, in Polonia, la deschiderea oficiala a conferintei privind incalzirea globala, ca omenirea are "mari probleme din cauza schimbarilor climatice", relateaza dpa preluata de Agerpres. 
"Pentru multi oameni, regiuni sau chiar tari, este deja o problema de viata si de moarte", le-a spus Guterres reprezentantilor din aproape 200 de tari participante la reuniunea anuala, care anul acesta se desfasoara in Katowice, in sudul Poloniei.

"Nu luam suficient de multe masuri, nu ne miscam suficient

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Secretarul general al ONU a estimat drept insuficiente masurile umanitare pentru Gaza: „Ne aflam in pragul foametei in masa”

09:20, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a estimat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere, transmite AFP, citata de Agerpres.

Secretarul general al ONU cere o incetare imediata a focului in Fașia Gaza

23:50, 25.03.2024 - Secretarul general al Natiunilor Unite(ONU), Antonio Guterres, a salutat luni adoptarea de catre Consiliul de Securitate al ONU a unei rezolutii prin care se cere o incetare imediata a focului in Fasia Gaza si eliberarea ostaticilor retinuti de Hamas, estimand ca lipsa punerii in aplicare a acestui…

Geoana, intrebat daca va candida la prezidentiale: Dupa iulie, voi putea sa comunic ce vreau sa fac cu viata mea

00:35, 17.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana va anunța daca intenționeaza sau nu sa candideze la alegerile prezidențiale dupa summitul Alianței de la Washington din iulie. El a precizat ca pentru a nu pleca in acelasi timp cu secretarul general al NATO, in luna octombrie, atunci cand le expira mandatele,…

Mircea Geoana, despre candidatura la prezidentiale: „Vom vedea. Dupa iulie voi putea sa comunic ce fac”

17:25, 16.03.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a anuntat sambata, 16 martie, ca dupa summitul de la Washington, care va avea loc in luna iulie, iși va spune planurile profesionale.„Vom vedea. Trebuie sa termin job-ul de la NATO si avem de pregatit un summit de la Washington care este atat de important…

Cum vede Vladimir Putin situatia de pe front: „Ucraina este o chestiune de viata si de moarte pentru Rusia”

03:05, 19.02.2024 - Razboi in Ucraina. Presedintele rus Vladimir Putin a declarat, intr-un interviu acordat jurnalistului Pavel Zarubin, ca este „o chestiune de viata si de moarte” pentru Rusia „ceea ce se intampla” in Ucraina, in timp ce Occidentul nu urmareste decat „sa-si imbunatateasca (pozitia) tactica”, relateaza…

Putin: Pentru noi, tot ce se intampla pe frontul din Ucraina este o chestiune de viața și de moarte

14:46, 18.02.2024 - Evenimentele de pe campul de lupta din Ucraina sunt o chestiune de „viața și de moarte” pentru Rusia, care i-ar putea determina soarta, a declarat Vladimir Putin intr-un interviu televizat duminica, transmite The Moscow Times, care citeaza AFP.

Taylor Swift ameninta ca da in judecata un student care i-a urmarit avionul privat și spune ca e "o chestiune de viata și de moarte"

07:45, 07.02.2024 - Un student care urmareste avioanele private ale celebritatilor spune ca avocatii lui Taylor Swift au amenintat ca il vor da in judecata pentru ca a facut publice online informatii despre zborul ei, transmite BBC.

Viața din Polonia a unui candidat cert la un loc in echipa tricolorilor pentru Euro 2024 » Comparație cu Romania: „Va spun care sunt diferențele”

10:15, 30.01.2024 - Bogdan Racovițan, 23 de ani, fundașul campioanei Poloniei, Rakow Czestochowa, a povestit pentru GSP.ro cum vede el desfașurarea a ceea ce va urma pentru el, atat la club, cat și la naționala. A explicat de ce considera el ca a devenit titular la una dintre forțele Poloniei. Bogdan Racovițan, 23 de ani,…


Ce parere ai despre aceasta stire?