Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Secretarul american al Justiţiei, Bill Barr, a găsit vinovați pentru protestele dure: „Actori străini încearcă să exacerbeze violenţa”

Publicat:

Secretarul american al Justitiei, , a afirmat joi ca „agenti strainiincearca sa „exacerbeze violenta” in manifestatiile organizate dupa moartea lui , relateaza AFP, citata de Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ar accepta Geoana sa fie candidatul PSD-PNL la prezidentiale? „Simt ca ei incearca sa spuna: fara noi nu se poate. Se poate si fara ei”

00:00, 08.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoana a afirmat reprezentantii actualei coalitii incearca sa blocheze jocul si sa spuna “suntem noi si fara noi nu se poate”, dar a adaugat ca se poate si fara ei. El a subliniat ca niciodata nu a mai fost o situatie ca sa nu fie cunoscuti candidatii marilor…

Un actor american a fost gasit mort la doua zile dupa ce a fost acuzat de violența domestica

23:45, 06.04.2024 - Un actor american, cunoscut din serialul 1923, a fost gasit mort intr-o padure. Este vorba despre Cole Brings Plenty, un tanar actor in varsta de 27 de ani. Descoperirea a avut loc la doua zile dupa ce actorul fusese acuzat de violența domestica.

Razboi in Ucraina, ziua 722. SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei, afirma secretarul american al Apararii

00:10, 15.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 722. Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, a declarat ca SUA nu vor renunța la susținerea Ucrainei chiar daca administrația președintelui Joe Biden a ramas fara bani pentru Kiev.

Lloyd Austin, spitalizat, si-a anulat deplasarea la Bruxelles pentru reuniuni cu omologi din NATO

21:45, 12.02.2024 - Secretarul american al apararii, Lloyd Austin, si-a anulat deplasarea pe care urma sa o faca la Bruxelles pentru intalniri cu omologi din tarile NATO, a indicat luni un oficial american, dupa ce seful Pentagonului a fost internat la terapie intensiva si si-a transferat atributiile catre adjuncta sa,

Secretarul american al Apararii, internat din nou in spital. Lloyd Austin si-a delegat atributiile

07:51, 12.02.2024 - Secretarul american al Apararii, Lloyd Austin, ale carui spitalizari pastrate secrete au starnit controverse, a fost internat din nou in spital duminica si si-a delegat atributiile adjunctei sale.

Breaking! Secretarul Apararii Lloyd Austin a fost internat din nou in spital (Pentagon)

00:41, 12.02.2024 - Breaking! Secretarul Apararii Lloyd Austin a fost internat din nou in spital (Pentagon)Secretarul american al Apararii Lloyd Austin, ale carui spitalizari pastrate secrete au starnit controverse, a fost din nou internat in spital, a anuntat duminica Pentagonul, precizand ca situatia a fost adusa…

Stoltenberg discuta la Washington continuarea ajutorului militar american pentru Ucraina

21:20, 29.01.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a inceput luni la Washington o serie de intalniri axate pe continuarea ajutorului militar american pentru Ucraina, pentru ca aceasta sa poata face invaziei ruse, potrivit AFP, preluata de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?