Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se scumpesc alimentele! Pe ce produse dăm mai mulți bani. Vești proaste pentru milioane de români

Publicat:

Vești proaste pentru milioane de romani: anul 2021 vine cu scumpiri in lanț. Dupa scumpirile țigarilor, a carburantului și a electricitații, acum se scumpesc și alimentele. Este cea mai proasta veste dupa un an greu, pus in genunchi de pandemia de covid. Se scumpesc alimentele in 2021 Din pacate, fermierii romani au facut o marturisire […] The post Se scumpesc alimentele! Pe ce produse dam mai mulți bani. Vești proaste pentru milioane de romani appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi

15:40, 10.03.2024 - Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi pentru conducatorii auto. Astfel, incepand de maine, 10 martie 2024, vor intra in vigoare taxe noi pentru rovinieta, iar in același timp se vor schimba și perioadele de valabilitate. Iata ce trebuie sa știe romanii!

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești proaste pentru abonatii Netflix! Se scumpesc abonamentele. Iata cat trebuie sa scoți din buzunar pentru a putea viziona filmele și serialele favorite

18:50, 26.01.2024 - Cunoscuta companie Netflix a anuntat ca va aduce noi schimbari in randul utilizatorilor. Ei bine, compania a anunțat ca renunța definitiv la abonamentul Basic in tarile in care este disponibila versiunea cu reclame. In acest fel, utilizatorii vor fi nevoiți sa aleaga intre varianta cu reclame si un…

Cu cat s-ar putea scumpi mancarea de la 1 februarie 2024 / Vești proaste pentru beneficiarii cardurilor de alimente

05:45, 23.01.2024 - Alimentele de baza ar putea sa se scumpeasca incepand cu 1 februarie, deoarece masura guvernamentala de plafonare a adaosurilor comerciale va expira la sfarșitul lunii ianuarie, pe data de 31. In cele aproximativ cinci luni și jumatate in care a fost aplicata, masura a dat ceva roade, intrucat a dus…


Ce parere ai despre aceasta stire?