Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se naşte o nouă forţă în Liga 1! Două cluburi puternice s-au înţeles în privinţa fuziunii

Publicat:

a confirmat ca gruparea pe care o conduce, , aflata acum in Liga a II-a, si clubul patronat de , FC Viitorul din Liga I, urmeaza sa devina o singura entitate.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Campioana atipica in Superliga! Marica despre FCSB: „Nu are trasee de joc, automatisme, dar se bazeaza pe o idee clara”

16:25, 02.04.2024 - Ciprian Marica, acționar la Farul, crede ca lupta la titlu din Superliga este ca și incheiata, dupa victoria obținuta de FCSB in fața echipei lui Gica Hagi, scor 1-0. Fostul internațional considera ca FCSB nu are cel mai consistent joc din campionat, doar jucatori cu mare calitate, mai ales in atac.…

Ciprian Marica s-a lamurit in privința atacantului titular la Euro 2024: „Acum e chiar clar. E singurul care poate ca varf”

18:40, 27.03.2024 - Ciprian Marica (38 de ani) a analizat evoluția tricolorilor in amicalul Columbia - Romania 3-2, disputat pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid. Fostul internațional considera ca un singur atacant, dintre cei convocați de Edi Iordanescu pentru cele doua meciuri amicale din luna martie, poate…

Gica Hagi, anunț despre viitorul lui Ianis: „Anul urmator il vom vedea in cea mai buna forma”

23:50, 19.03.2024 - Ianis Hagi a fost imprumutat de Rangers la inceputul sezonului in LaLiga la Alaves, dar mijlocașul roman nu s-a impus in Spania, marcand doar doua goluri in fazele preliminare ale Cupei Regelui.

Gica Hagi reacționeaza dupa ce Farul a invins „cea mai in forma echipa” din SuperLiga

23:25, 15.03.2024 - Farul Constanța a obținut o victorie importanta pe terenul lui Rapid București, scor 2-1, iar Gica Hagi a vorbit despre ce l-a impresionat la echipa sa in meciul de pe Giulești, primul din play-off-ul SuperLigii.​

Gica Hagi, enervat cand a fost intrebat de Ianis - Discurs de 17 minute al „Regelui”

17:45, 06.03.2024 - ​Farul Constanța are vineri un meci capital in SuperLiga Romaniei, cu FC Botoșani, duel in urma careia campioana en-titre vizeaza calificarea in play-off. La conferința de presa dinaintea partidei, Gica Hagi a fost deranjat in momentul in care a fost intrebat de Ianis Hagi.

Farul Constanța, anunț categoric in privința revenirii lui Denis Alibec

19:30, 26.01.2024 - Deși s-a vorbit intens in aceasta iarna despre o eventuala revenire a atacantului Denis Alibec la Farul Constanța, campioana Romaniei a anunțat printr-un comunicat ca transferul nu se poate realiza in acest moment.


Ce parere ai despre aceasta stire?