Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se adeveresc scenariile sumbre privind prețul carburanților - ce a făcut un operator

Publicat:

CHIȘINAU, 1 iul - Sputnik. O companie petroliera din țara noastra și-a anunțat clienții care dețin carduri de fidelitate ca incepand de astazi, 1 iulie, sunt anulate reducerile de preț pentru membrii clubului. 

Soldurile de mijloace banești ramase pe carduri le puteți utiliza la alimentarea automobilelor, dar fara a se calcula bonusul din suma alimentarii. Pentru persoanele juridice, la fel se introduc modificari in sistemul de bonusuri”, precizeaza compania petroliera. 

Mai devreme, mai mulți operatori de pe piața produselor petroliere s-au aratat nemulțumiți de noua metodologie de…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Prețul motorinei scade sub 22 lei per litru, maine: Benzina continua sa se scumpeasca

11:55, 22.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 23 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu unsprezece bani mai puțin.

Aprilie a venit cu noi scumpiri la benzina: Cat va costa maine motorina

12:16, 01.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 2 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 4 banuți, iar motorina mai ieftina cu un ban.

Prețul la carburanți, fara mari schimbari maine: Cat vor scoate șoferii din buzunare pentru benzina și motorina

12:40, 21.03.2024 - Prețul benzinei crește cu 7 bani, iar cel la motorina va fi mai mic cu 1 banuț. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat noile prețuri pentru maine, 22 martie.

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.

Prețul benzinei, neschimbat de 8 Martie: Cu cat se va ieftini motorina

12:35, 07.03.2024 - Prețul benzinei va ramane neschimbat pentru urmatoarele zile. Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți. Totodata, motorina va fi mai ieftina cu 4 banuți.

Au fost aprobate regulile pentru alocarea capacitații transfrontaliere RO-MD și UA-MD

17:01, 15.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a Republicii Moldova (ANRE) a aprobat regulile privind alocarea intrazilnica a capacitații pentru frontiera Moldova-Rominia și regulile privind alocarea capacitații pentru frontiera Moldova-Ucraina. O decizie in acest sens a fost luata de catre reglementator…

Inceput de saptamana, cu scumpiri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru maine

12:40, 12.02.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 13 februarie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 7 banuți, iar prețul motorinei va crește cu 15 bani.

Anunț ANRE referitor la procedura de ajustare a prețurilor pentru gazele naturale

12:30, 26.01.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) informeaza ca, la data de 26 ianuarie 2024, furnizorul de gaze naturale SA „Moldovagaz” a depus o solicitare de ajustare a prețurilor reglementate pentru furnizarea gazelor naturale, in contextul obligației de serviciu public, și vine cu urmatoarele…


Ce parere ai despre aceasta stire?