Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbarea pe care a făcut-o Roxana Vancea după ce a născut. Ce decizie a luat vedeta

Publicat:

se considera o femeie implinita. Bruneta traiește o frumoasa poveste de dragoste alaturi de partenerul ei, Dragoș, iar de curand, cei doi au devenit parinți. Vedeta a nascut in luna noiembrie un baiețel de nota zece, pe care il cheama Zian. Dragoș mai are un copil, pe Milan, dintr-o relație anterioara. Acest lucru […] The post Schimbarea pe care a facut-o dupa ce a nascut. Ce decizie a luat vedeta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Primele declarații ale Tinei Drip dupa ce a pierdut sarcina! Bruneta a luat o decizie radicala in urma momentului de cumpana

23:30, 29.01.2024 - Tina Drip a vorbit in exclusivitate pentru Spynews.ro despre problemele cu care s-a confruntat la finalul anului trecut. Ce spune bruneta despre pierderea sarcinii, dar și despre decizia pe care a luat-o. Ce i-au spus medicii.


Ce parere ai despre aceasta stire?