Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Schimbare în serialul Vlad de la PRO TV. Se întâmplă chiar în seara asta

Publicat:

Anunt important pentru fani. O schimbare de zile mari are loc in aceasta seara in serialul “Vlad” de pe Pro TV. Ce surpriza le-au pregatit producatorii telespectatorilor fideli?! Noutati in serialul “Vlad” de la Pro TV Fanii serialului “Vlad” au parte de o mare surpriza in episodul care se va difuza chiar in aceasta seara, […] The post Schimbare in serialul Vlad de la PRO TV. Se intampla chiar in seara asta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

VIDEO - Se schimba radical cel mai mare loc de festivaluri din Romania: fanii Untold vor avea o surpriza uriașa

23:50, 09.04.2024 - Consiliul Județean Cluj arata faptul ca stadionul Cluj Arena, locul unde se desfașoara festivalul Untold, dar și alte festivaluri sau evenimente cu mare priza la public, se va schimba din temelii. Astfel, președintele CJ Cluj, Alin Tișe, a explicat ca pe noul stadio Cluj Arena se va reconfigura zona…

FOTO Avalansa de mari dimensiuni in Muntii Fagaras, in zona Balea Lac

08:01, 04.04.2024 - O avalansa de mari dimensiuni a avut loc in zona turistica  Balea Lac , la peste 2.000 de metri altitudine in Muntii Fagaras. O avalansa de mari dimensiuni s-a produs, miercuri, 3 aprilie, in zona Balea Lac, in Muntii Fagaras . Imagini cu valul de zapada dislocat au fost postate online de organizatia…

FOTO Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de look

16:35, 21.03.2024 - Actorul canadian Keanu Reeves și-a surprins fanii cu o schimbare radicala de „look”, el alegand sa renunțe la pletele cu care este cunoscut de ani de zile in favoarea unei tunsori scurte, relateaza revista People.

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.

Anunț surpriza facut de Dan Mașca (POL Targu Mureș): ”Ma intereseaza sa ajung viceprimar part time”

02:01, 09.03.2024 - Liderul Partidului Oamenilor Liberi (POL) Targu Mureș, omul de afaceri Dan Mașca, a anunțat in urma cu cateva zile, in cadrul unui podcast, ca dupa alegerile locale din luna iunie a acestui an iși dorește sa ocupe funcția de "viceprimar part time" al municipiului reședința de județ. Invitat la podcastul…

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Vor continua șmecheri sa fie mai presus de lege și sa sfideze in continuare? Procurorul General al Romaniei, anunț surpriza

18:05, 10.02.2024 - Intr-un interviu recent acordat Antena 3 CNN, Procurorul General al Romaniei, Alex Florența, a adus in discuție masurile ce urmeaza sa fie luate impotriva bogaților penali din țara și vulnerabilitatea Portului Constanța in fața criminalitații organizate.


Ce parere ai despre aceasta stire?