Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCENE TERIBILE Un temut interlop din Giurgiu A MURIT, după ce a intrat cu skijetul într-o barjă, pe Dunăre

Publicat:

Bobina, un temut interlop din Giurgiu, a intrat cu skijetul intr-o barja, la 1 noaptea, și a murit pe loc. O tanara care era cu el pe ambarcațiune a fost salvata de pompieri, anunța observatornews.ro.

Un barbat din Giurgiu a murit vineri noaptea, dupa ce a intrat cu skijetul intr-o barja pe din Giurgiu, in jurul orei 1. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu a intervenitpentru cautarea si salvarea a doua persoane, dar pompierii au scos din apa doar o tanara și au reușit sa o slaveze.

Barbatul care conducea skijetul, un temut interlop din Giurgiu,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incendiu devastator la o casa din Arad. O femei de 93 de ani a murit

08:00, 28.03.2024 - O femeie in varsta de 93 de ani a decedat, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ce casa sa din localitatea Siria a fost cuprinsa de un incendiu, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad.Mai multe echipaje de pompieri au intervenit in urma apelului la 112, care anunta si o posibila…

O femeie a murit pe loc si alta a fost grav ranita, dupa ce mașina in care se aflau s-a izbit de un cap de pod

16:00, 17.03.2024 - O femeie a murit si o alta a fost ranita in urma unui accident rutier care a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe drumul european E58, in localitatea Hutani, a anuntat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Botosani.

Tragedie in Bistrița, unde un barbat a murit dupa ce a fost surprins de un incendiu de vegetatie scapat de sub control

10:30, 03.03.2024 - Un tragic incident a avut loc sambata in zona dintre localitațile Dumbravița și Perișor din județul Bistrița-Nasaud. Un barbat in varsta de aproximativ 80 de ani a fost descoperit decedat in apropierea unui incendiu de vegetație uscata, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații…

Proiectil exploziv de calibrul 75 de milimetri, gasit in timpul unor lucrari agricole la Baneasa

22:40, 08.02.2024 - Un proiectil exploziv, de calibrul 75 de milimetri, a fost gasit, joi, de un barbat care efectua lucrari agricole pe un teren din localitatea Baneasa, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Giurgiu.

Accident cumplit in Satu Mare! Un tanar de 30 de ani a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp / FOTO

10:50, 03.02.2024 - Un accident teribil a avut loc, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare. Un barbat de 30 de ani a murit, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".

Tragedie cumplta in Satu Mare! Un tanar a murit dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp

09:21, 03.02.2024 - Un barbat de 30 de ani a decedat, in noaptea de vineri spre sambata, pe un drum din judetul Satu Mare, dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Somes".Potrivit sursei citate, Detasamentul de pompieri Satu Mare a intervenit cu doua…


Ce parere ai despre aceasta stire?