Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCENE TERIBILE O femeie s-a drogat și s-a aruncat în Mureș: Iubitul ei a sunat la 112, poliția caută cadavrul

Publicat:

O femeie de 47 de ani din Arad este cautata in raul Mureș, dupa ce s-a drogat și a sarit in apa. Aradeanca s-a aruncat in rau miercuri seara, iar iubitul ei a sesizat Poliția joi.

Potrivit IPJ Arad, Poliția a fost sesizata joi dupa-amiaza, de catre un barbat, ca miercuri seara prietena lui ar fi sarit in raul Mureș, scrie mediafax.ro.

Din primele verificari, a reieșit ca cei doi ar fi consumat „substanțe cu efect psihoactiv”, iar la un moment dat femeia in varsta de 47 de ani, din municipiul Arad, ar fi sarit in raul Mureș.

A fost solicitat și un echipaj al Inspectoratului

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident pe DN1. O femeie si doi copii, transportati la spital

09:30, 16.04.2024 - Un sofer din Brasov a intrat pe contrasens in doua masini conduse pe DN1 de doi sibieni. O femeie si doi copii au fost transportati la spitalele din municipiul Sibiu. Accident rutier a avut loc marti dimineata, pe DN1, intre Bradu si Avrig, a anuntat Politia. „SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B…

Scene șocante in mijlocul strazii: Maicuța filmata in timp ce cara un cadavru in geamantan

13:41, 15.04.2024 -  Alerta a fost data de un barbat care a gasit geamantanul abandonat pe strada și a simțit un miros puternic de putrefacție.Ancheta este insa una uluitoare. Cadavrul din geamantan aparține unei alte maicuțe in varsta de 58 de ani care murise cu un an in urma.La audieri, maicuța le-a povestit polițiștilor…

Scene șocante in mijlocul strazii: Maicuța filmata in timp ce cara un cadavru in geamantan

11:05, 13.04.2024 -  Alerta a fost data de un barbat care a gasit geamantanul abandonat pe strada și a simțit un miros puternic de putrefacție.Ancheta este insa una uluitoare. Cadavrul din geamantan aparține unei alte maicuțe in varsta de 58 de ani care murise cu un an in urma.La audieri, maicuța le-a povestit polițiștilor…

Caz șocant in Buzau. O femeie a sarit de la etajul patru, din cauza ca era agresata de iubitul ei

14:15, 19.03.2024 - O femeie din Buzau a recurs la un gest extrem, dupa ce a fost agresata și incuiata in casa de catre iubitul ei. Aceasta a sarit de la etajul patru al blocului in care locuia. Oamenii legii au luat masuri in cazul barbatului din Buzau. iata in ce stare este femeia, dupa ce a recurs la gestul extrem.

Scene șocante! O femeie a sarit pe geam, de la etajul 4, ca sa scape de bataile concubinului

18:50, 18.03.2024 - Politistii de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Buzau au retinut pentru 24 de ore un barbat de 53 de ani, din Buzau pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie.Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca, in seara de 15 martie, banuitul, in urma unor discutii in contradictoriu…

Mama care și-a aruncat copilul nou-nascut in deșeurile de la Pata Rat, de negasit. Apelul Poliției pentru sprijinirea anchetei.

11:05, 20.02.2024 - Atenție! Informații cu puternic impact emotional. Poliția face apel catre populație pentru identificarea femeii care și-a aruncat bebelușul la gunoi. Cadavrul nou-nascutului a fost gasit printre deșeurile de la Pata Rat.


Ce parere ai despre aceasta stire?