Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal sexual într-un liceu din Caraş Severin! Directorul a abuzat două eleve în ghereta portarului

Publicat:

Un nou scandal sexual zguduie Romania! Directorul unui liceu din Oravita a ajuns de la catedra direct la sediul politiei. Barbatul este acuzat ca a abuzat doua eleve. Parintii lor au depus plangere, iar in acest moment sunt anchete in lant.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scandal intr-un liceu din Argeș. Bataie intre un parinte și un elev de fața cu directorul.

09:40, 28.03.2024 - Parintii unei eleve de la Liceul Tehnologic „I.C. Petrescu” din comuna Stalpeni au fost implicati intr-un scandal produs in incinta unitatii de invatamant. Tatal unei eleve s-a luat la bataie cu unul dintre colegii minorei.

Un nou scandal alimentar zguduie piața carnii din Romania. Puiul vopsit incaiera autoritațile

22:35, 27.03.2024 - Presedintele ANPC, Horia Constantinescu, anunța ca sunt producatori in Romania care vopsesc carnea de pui „pentru a o face sa para mai buna”, avertizand ca ne confruntam cu un „atentat serios la siguranta fiecaruia dintre noi”. Directorul executiv al ANSVSA il acuza ca induce consumatorii in eroare.

Cel mai bun liceu din Romania anunța ca nu va organiza admitere separata! Directorul: „Nu ne intereseaza, ramanem la cea computerizata”

12:45, 12.03.2024 - Noua Lege a Educației propune o schimbare fundamentala in modul in care se face admiterea la liceele din Romania. Astfel, acestea iși pot organiza admiteri separate, dupa Evaluarea Naționala. Colegiul Național „Gheorghe Lazar” nu va organiza examen separat de admitere la liceu, conform declarației facute…

Scandal la un liceu din Oradea! Parinții se revolta dupa ce au aflat ca Erika Isac va canta la Balul Bobocilor: „Vi se pare normala?”

12:40, 12.03.2024 - Parinții elevilor de la un liceu din Oradea sunt revoltați din cauza artistei care este virala pe internet cu melodia Macarena. Erika Isac urmeaza sa cante la Balul Bobocilor, dar parinții nu sunt de acord cu lucrul acesta din cauza limbajului vulgar pe care il folosește in piesele sale. Aceștia…

A fost lasat in libertate profesorul care ar fi abuzat o minora la meditatii. Pensionarul a fost consilier local si directorul unui liceu din Olt

14:36, 18.02.2024 - Dupa ce a fost reținut pentru 24 de ore dupa ce a fost acuzat ca și-ar fi pipait o eleva la meditații, oamenii legii au decis sa il elibereze pe profesorul pensionar. In prezent, barbatul, care a fost consilier local si directorul unui liceu din Olt, este cercetat sub control judiciar.

O familie de romani data in judecata in Italia pentru ca fiul lor a absentat 57 de zile la rand de la școala

12:35, 29.01.2024 - Un cuplu de romani a fost achitat de un judecator de pace din Chieti, oraș de langa Pescara, pentru ca nu și-a trimis fiul la școala timp de 57 de zile consecutive, anunța Orizzontescuala.it. Parinții, o femeie de 37 de ani și un barbat de 39 de ani, au fost dați in judecata din cauza absențelor prelungite…


Ce parere ai despre aceasta stire?