Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal Marea Britanie din cauza casei cu zece dormitoare a prinţului Harry şi a soţiei sale, Meghan Markle

Publicat:

Este scandal in Marea Britanie, din cauza printului Harry si a sotiei sale. Cei doi ar fi cheltuit trei milioane de euro din bani publici pentru renovarea locuintei in care s-au mutat de curand, sustine presa britanica.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

(VIDEO) Incendiu la o gospodarie din Caracal

08:25, 21.04.2024 - Un incendiu s-a produs , ieri, la o gospodarie din Caracal, care din pacate s-a propagat și la o locuința invecinata. Pompierii Detașamentului Caracal au intervenit la fața locului cu: doua autospeciale de stingere, un autocamion cu container abbroll, cu capacitatea de 10000 litri, un echipaj SMURD.…

PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania

11:36, 09.04.2024 - Sursele citate anterior indica un infarct drept cauza decesului soției ambasadorului Rusiei la București. The post PROBLEME DE SANATATE CA POSIBILA CAUZA Decesul soției ambasadorului Rusiei in Romania first appeared on Informatia Zilei .

Cand s-a produs ruptura intre William și Harry, de fapt. Momentul rușinos pe care toata lumea l-a uitat

09:50, 28.03.2024 - Prințul William și Harry nu au deloc o relație buna de cațiva ani, iar toți dau vina pe Meghan Markle pentru asta. Se pare, insa, ca ruptura dintre cei doi s-a produs cu mulți ani inainte de a aparea in peisaj celebra actrița, semn ca lucrurile sunt stricate de mult tima. Care a fost momentul […] The…

Reactia prințului Harry și a sotiei sale Meghan dupa ce prințesa de Wales a anunțat ca are cancer

09:15, 23.03.2024 - Ducele și ducesa de Sussex au declarat ca ii ureaza „sanatate și vindecare” lui Catherine, Prințesa de Wales, dupa ce marturisirea ei privind diagnosticul de cancer a aparut in spatiul public.

(VIDEO) Acoperișul unei case din Bistrița, afectat de un incendiu puternic

10:15, 19.03.2024 - Acoperișul unei case de locuit de pe strada Ion Pop Reteganu din municipiul Bistrița a fost afectat, marți dimineața, de un incendiu, din cauza unui coș de fum neizolat termic. Pompierii bistrițeni s-au luptat mai bine de 3 ore cu flacarile care amenințau sa se extinda. Pentru stingerea incendiului…

Gest șocant in Italia. Un roman și-a batut vecinii cu coada de la matura, din cauza ca faceau gratar

10:55, 18.03.2024 - Un roman a recurs la un gest șocant in Italia. Și-a batut vecinii cu coada de la matura, dupa ce a observat ca faceau gratar in curtea din spate a casei. Cei doi se aflau in curtea casei lor, iar barbatul i-a atacat. Iata ce l-a deranjat pe roman!

Kate Middleton și prințului William, in centrul controverselor și speculațiilor. De la ce a pornit totul

15:35, 16.03.2024 - Dupa interviul prințului Harry și Meghan Markle cu Oprah Winfrey, din anul 2021, Kate Middleton și Prințul William au adoptat o noua strategie de PR, devenind mai puțin formali, in incercarea de a caștiga publicul de partea lor. Trei ani mai tarziu, cuplul regal a devenit centrul unei controverse.


Ce parere ai despre aceasta stire?