Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Saveta Bogdan, pregătită să fie bunică! Cântăreața de muzică populară, despre cea mai mare dorință / VIDEO

Publicat:

Anul 2020 a fost un an foarte dificil pentru , asta deoarece vedeta și-a pierdut doi frați in urma unor boli grave de care au suferit! Pentru 2021 vedeta vrea sa devina bunica, insa se pare ca dorința arzatoare este doar a sa, deoarece fiica artistei nu iși dorește momentan acest lucru, dupa cum a spus chiar ea! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cantareața de muzica populara, impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat: „Simțeam ca mor acolo” / VIDEO

17:00, 18.03.2024 - O cantareața de muzica populara a fost impușcata in cap de soț! Artista l-a iubit enorm pe barbat, insa gelozia lui a adus-o la un pas de moarte. Ce a marturisit Maria Ghinea despre coșmarul prin care a trecut.

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Prin ce a trecut Marcela Fota dupa moartea soțului ei. Durerea profunda ascunsa de cantareața de muzica populara

14:31, 05.02.2024 - Marcela Fota a vorbit despre situația dificila cu care s-a confruntat la scurta vreme dupa ce soțul ei s-a stins din viața. Mai precis, cantareața de muzica populara s-a trezit cu moștenitorii barbatului pe cap, din cauza averii. Iata ce a dezvaluit!

Elena Merișoreanu a apelat la o intervenție chirurgicala! Ce și-a facut cantareața de muzica populara la nivelul feței / FOTO

12:45, 26.01.2024 - Elena Merișoreanu a apelat la o intervenție chirurgicala! Cantareața de muzica populara a vizitat un salon și a decis sa-și faca o noua procedura. Iata ce și-a facut artista la nivelul feței, dar și cum se simte acum, dupa ce a fost supusa la aceasta procedura!

O tanara cantareața de muzica populara a murit la cateva zile dupa ce a implinit 23 de ani

16:10, 25.01.2024 - Alina Popa, o cantareața de muzica populara din județul Gorj, s-a stins la doar 23 de ani. Artista suferea de cancer, o maladie ce a chinuit-o ani intregi și pe care a incercat sa o invinga pana in ultimele clipe. Miercuri, familia a condus-o pe ultimul drum. Citește și: AJOFM Argeș in doliu. Cristi…

Cantareața de muzica populara, minune inainte de Craciun! Artista și-a implinit visul la peste 8000 de km de Romania

23:30, 05.01.2024 - Valeria Arnautu a trait o minune fix inainte de Craciun. Artista și-a implinit visul la 8000 de km de Romania. Cantareața de muzica populara face marturisiri despre experiența unica pe care a trait-o alaturi de colega și prietena sa, Brandușa Covalciuc Ciobanu.


Ce parere ai despre aceasta stire?