Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şase elefanţi au murit după un groaznic accident în Thailanda

Publicat:

Alti doi elefanti, blocati intre stanci, au fost salvati. Cascada a fost inchisa temporar, potrivit unor responsabili in protejarea vietii salbatice.

Aproximativ 300 de elefanti salbatici precum si alte animale traiesc in acest parc, care se intinde pe mai mult de 2.000 km patrati de paduri si pajisti si care este o destinatie populara si pentru turisti, informeaza Agerpres. 

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident cumplit in Braila! O adolescenta de 16 ani a murit, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul conducea beat

20:06, 03.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs, in urma cu puțin timp, in Braila! O adolescenta de 16 ani și-a pierdut viața, dupa ce iubitul ei a pierdut controlul volanului. Tanarul de 23 de ani a consumat alcool inainte sa se urce la volan. Mașina in care se aflau a fost distrusa.

ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit

16:40, 16.02.2024 - In dupa-masa zilei de 16 februarie, in jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Someș” al județului Satu Mare... The post ACCIDENT MORTAL In Tarna Mare, un tanar de 27 de ani a intrat in coliziune cu un stalp și a murit first appeared on Informatia Zilei .

Accident mortal pe drumul dintre Cluj și Oradea. Un TIR a spulberat o duba. Doi oameni au murit

10:16, 02.02.2024 - Pompierii din cadrul Departamentului Huedin intervin in aceste momente la un grav accident rutier petrecut pe DN1 E60, intre localitațile Huedin și Poieni.La fața locului intervin o autospeciala cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ.In accident au fost implicate o autoutilitara și un…

Accident groaznic, sambata, in Timiș – un tanar a murit pe loc și alte doua persoane au ajuns la spital

02:05, 28.01.2024 - Accident groaznic, sambata, in Timiș. Un tanar in varsta de 21 de ani a condus o autoutilitara dinspre Faget spre Deva, iar la un moment dat, la ieșire din localitatea Coșava ar fi intrat in coliziune cu un autotren, condus de un barbat in varsta de 33 de ani. In urma impactului, din nefericire a rezultat…

Accident feroviar grav in Harghita. O persoana a murit, dupa ce a fost lovita de trenul Brașov – Budapesta

22:26, 26.01.2024 - Un accident feroviar cumplit s-a produs vineri seara, in Harghita. Trenul care circula pe ruta Brașov - Budapesta a lovit mortal o persoana. Victima s-a stins din viața pe loc, iar medicii nu au mai reușit sa o salveze. Tragedia s-a produs in gara Sancraieni.

Șeful unei companii software a murit dupa un accident teribil petrecut in fața a 700 de angajați

12:51, 22.01.2024 - CEO-ul unei companii software din India a murit intr-un accident teribil petrecut in timpul unei petreceri la care participau 700 de angajați, informeaza CBS News. Președintele companiei a fost grav ranit.

Cum s-a produs tragicul accident de la Racaciuni, pe „Drumul Morții”. Doua surori, de un an și trei ani, au murit

08:16, 11.01.2024 - Destin crud pentru doua surori, care au murit intr-un accident petrecut la Racaciuni, județul Bacau, pe Drumul European 85. Mașina in care se aflau alaturi de patru adulți și alți doi copii, a intrat pe contrasens și s-a izbit violent de un copac. Șoferul, care este chiar tatal fetițelor, circula cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?