Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărmaş (ADR), despre lansarea CNTD: Se creează astăzi un mic minister al transformării digitale

Publicat:

pentru (CNTD) reprezinta un demers fara precedent in care aducem mediul privat langa mediul public si se creeaza, astfel, un mic minister al transformarii digitale, a declarat, marti, presedintele Autoritatii pentru (ADR), , intr-o conferinta online.

"Descentralizarea modului in care se face absorbtia (de fonduri europene - n. r.) in Romania este bun si cred ca este calea spre succes. Si noi, la nivel de Autoritate, incercam sa descentralizam o parte din sarcini. Cand vii din mediul privat in mediul

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Digitalizarea administrației: „Un drum lung si anevoios”

18:56, 17.04.2024 - Digitalizarea s-a dovedit si se dovedeste a fi un drum lung si anevoios pentru noi toti, in administratie, existand o lipsa de uniformitate in modul in care aceasta este adoptata, a afirmat, miercuri, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), Alexandru Petrescu, la un eveniment de specialitate.…

Peste 11.000 de romani, din care 4.500 copii, nu au acces la electricitate / Ministrul Energiei face apel la mediul privat sa rezolve saracia energetica: „Nu este nicio rușine ca stat sa spui ca nu poți”

12:55, 12.04.2024 - Romania este singura țara din Europa unde exista situație de saracie energetica extrema. Peste 5.400 de imobile nu sunt racordate la rețeaua de electricitate. In ele locuiesc 11.600 de oameni, din care 4.500 sunt copii, arata datele centralizate in ultimele luni de Asociația Energia Inteligenta. Pentru…

Introducerea salariului minim european, noua masura PSD, impact major pentru salariile din mediul privat

10:25, 03.04.2024 - PSD iși asuma introducerea in Romania a salariului minim european pana la finalul lui 2024. Masura este un beneficiu important in special pentru salariații din sectorul privat, unde exista cel mai mare numar de angajați incadrați cu acest nivel de salariz

Studiu APSAP: Angajații de la stat vor salarii de peste 1500 de euro, dar mai mult de 70% din ei sunt „codași” la competențe digitale

11:20, 13.03.2024 - Aproape 72% dintre angajații la stat nu au urmat, in ultimii ani, cursuri de formare profesionala care sa le imbunatațeasca competențele la locul de munca, in special pe cele digitale , arata un sondaj realizat de Centrul de Formare APSAP, deși instituțiile statului sunt obligate prin lege sa investeasca…

Startup Moldova Summit 2024: Catalizatorul transformarii digitale și inovației antreprenoriale

08:45, 12.03.2024 - Startup Moldova Summit 2024 iși propune sa fie un eveniment de conexiune intre antreprenori, lideri in inovație și experți tehnologici, promovand schimbul de cunoștințe și colaborarea transfrontaliera. Acesta va aduce impreuna peste 20 de investitori și specialiști internaționali in tehnologie și antreprenoriat,…

Ministrul Dezvoltarii: Prin PNRR au fost semnate aproape 4.000 de contracte cu beneficiari din mediul rural, in valoare de peste 1 miliard de euro

13:30, 13.02.2024 - Ministrul Adrian-Ioan Vestea a participat, marti, la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR), in cadrul careia au fost discutate o serie de solicitari si probleme cu care se confrunta autoritatile publice locale in implementarea legislatiei existente si in derularea unor proiecte.…

In laboratoarele DNA se pregatește marea ofensiva: șeful instituției vizeaza un sector cheie din Romania

21:01, 07.02.2024 - Exista coruptie si in mediul privat, transmite șeful DNA, Marius Voineag. El anunța ca instituția pe care o conduce urmeaza sa deschida dosare „pe zone care nu neaparat au tangenta politica”.Seful DNA, Marius Voineag, despre domeniile de interes pentru DNA: „Am intrat pe zona de spitale, avem un…

Raport PwC: Riscurile cibernetice sunt prioritizate de numai un sfert dintre companiile din ECE fața de jumatate la nivel global

11:06, 07.02.2024 - Companiile din Europa Centrala și de Est (ECE), inclusiv din Romania, prioritizeaza riscurile “tradiționale”, adica instabilitatea economica, situația geopolitica și volatilitatea macroeconomica, in detrimentul celor digitale, tehnologice sau cibernetice (cum ar fi ransomware, piraterie și urmarire),…


Ce parere ai despre aceasta stire?