Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sărbătoare în familia Roxanei Vancea! Ce mesaj emoționant are pentru micuțul Milan

Publicat:

se simte o femeie implinita. Frumoasei brunete ii merge bine din toate punctele de vedere, dar mai ales in dragoste. De cand in viața ei a aparut Dragoș Paiu, soțul ei, vedeta radiaza de fericire. 

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zi de sarbatoare in familia lui Hatice de la Mireasa. Mesajul emoționant pentru socrul ei, de ziua lui de naștere. Cat de bine se ințelege cu parinții lui Mihai / FOTO

20:50, 04.04.2024 - Hatice și Mihai de la Mireasa, sezonul 7, se ințeleg de minune de cand s-a terminat competiția. Pe langa ca au o relație frumoasa, cei doi au o legatura speciala și cu familiile lor. Astazi este un moment special pentru foștii concurenți, caci tatal lui Mihai și-a sarbatorit ziua de naștere.

Lacrimi și durere la inmormantarea tanarului asistent medical. Mesaj emoționant al primarului din Voinești: ,,Familia ta și comunitatea locala iți vor fi veșnic recunoscatoare”

17:45, 03.04.2024 - Robert, tanarul asistent medical din Voinești,  decedat fulgerator week-end-ul trecut, a fost condus, miercuri, pe ultimul drum la cimitirul din localitatea sa natala. Lacrimi și vorbe de dor au fost in ochii și pe buzele sutelor de oameni care au luat parte la slujba de inmormantare. Primarul comunei…


Ce parere ai despre aceasta stire?