Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sandu avertizează diplomaţii: "Schemele prin care unii angajați ai corpului diplomatic fac bani trebuie să dispară"

Publicat:

Schemele prin care unii angajați ai corpului diplomatic fac bani trebuie sa dispara. Este avertismentul transmis de presedintele diplomaților moldoveni. Seful statului nu a dat exemple, dar a precizat ca ilegalitatile vor fi sanctionate dur.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Șeful AIEA avertizeaza: „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la centrala de la Zaporojie

00:25, 16.04.2024 - „Ne apropiem periculos de un accident nuclear” la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

'Ne apropiem periculos de un accident nuclear' la cea mai mare centrala din Europa, avertizeaza șeful AIEA

00:01, 16.04.2024 - "Ne apropiem periculos de un accident nuclear" la Zaporojie, a avertizat luni seful Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, denuntand recentele atacuri asupra centralei nucleare ucrainene, scrie AFP.

Șeful NATO bate cu pumnul in masa și avertizeaza: 'Ucraina, pur si simplu, nu poate astepta. Are nevoie de aparare antiaeriana, munitie si ajutor acum'

21:26, 10.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, le-a cerut miercuri aliatilor Ucrainei sa-i furnizeze acesteia rapid mai multe munitii, sisteme antiaeriene si alte ajutoare militare pentru a rezista in fata ofensivei ruse, in timp ce generalul american Christopher Cavoli, comandantul Fortelor Aliate in…

Pumni și picioare imparțiți intre doi angajați intr-o primarie din Vrancea | EXCLUSIV

09:46, 09.04.2024 - In aceasta dimineața, Primaria Paunești a fost martora unui incident grav, in care s-au imparțit pumni și picioare intre doi inalți funcționari ai comunitații. Conform primelor informații, persoanele implicate in conflict sunt șeful Caminului Cultural și șeful serviciului de voluntari al pompierilor…

Șeful NATO avertizeaza ca „o alianța solida a puterilor autoritare” lupta impotriva democrațiilor occidentale

09:40, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o "alianta a puterilor autoritare" actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai "imprevizibila", informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Șeful ONU avertizeaza ca masurile luate pentru trimiterea de ajutoare umanitare in Fașia Gaza sunt insuficiente

07:45, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere.

Maia Sandu taie in carne vie: da afara zeci de angajați ai Președinției

21:55, 12.03.2024 - Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a semnat un decret prin care va reduce numarul de angajați ai Președinției Republicii Moldova de la 150 la 94. CONSULTAȚI AICI DECRETUL SEMNAT DE MAIA SANDU „Se aproba personalul-limita in numar de 94 de unitați și structura Aparatului Președintelui Republicii…

Șeful ONU avertizeaza ca lumea intra intr-o era de haos. „Vedem un care pe care periculos și imprevizibil”

21:11, 07.02.2024 - In cadrul prezentarii prioritatilor sale pe anul curent in fata Adunarii Generale a ONU, secretarul general al organizatiei, Antonio Guterres, a afirmat ca omenirea se indreapta spre haos, relateaza miercuri AFP, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?