Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de Crăciun de către Răzvan Bănică. Mesajul emoționant pe care l-a transmis sportiva

Publicat:

Retrasa din sport in 2014, Sandra Izbașa ramane in atenția fanilor, care vor tot timpul sa știe ce se mai intampla in viața ei. Recent, fosta gimnasta și-a surprins fanii cu o veste importanta. Frumoasa blonda și-a gasit fericirea in brațele unui barbat celebru. Multipla campioana olimpica a fost ceruta in casatorie de nepotul faimosului Ștefan Banica.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion va purta numele Nadiei Comaneci! Ce mesaj emoționant a transmis celebra gimnasta / FOTO

14:25, 19.04.2024 - Un avion TAROM va fi dedicat Nadiei Comaneci, legendara gimnasta olimpica. Intr-un gest emoționant, celebra sportiva și-a oferit numele pentru aeronava care va transporta delegația Romaniei la Jocurile Olimpice de la Paris. Mesajul plin de emoție al gimnastei a subliniat importanța acestui moment.

Mesajul emoționant transmis de fratele mai mic al Prințesei Kate. Ce a transmis, dupa ce s-a aflat boala soției Prințului William: ”Impreuna” / FOTO

23:35, 24.03.2024 - Vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer a indurerat intreaga lume. Fratele ei mai mic, James Middleton, a postat o fotografie din copiarie, alaturi de un mesaj emoționant in care o susține pe aceasta in lupta grea pe care o are de dus.

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Simona Halep a plecat la Miami - Mesajul transmis inainte de revenirea pe teren

08:41, 11.03.2024 - Dupa o pauza de un an și jumatate, Simona Halep va reveni pe terenurile de tenis, fosta lidera mondiala plecand luni dimineața spre Miami. Sportiva nu a mai jucat un meci oficial din august 2022, iar acum iși va face debutul la turneul de categorie WTA 1000 din Florida (17-31 martie).

Adrian Alexandrov iși serbeaza ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor: ”Nu m-ai lasat niciodata sa ma simt singura”

15:10, 04.02.2024 - Este ziua lui Adrian Alexandrov și, daca nu poate fi langa el, pentru a sarbatori impreuna, mama copilului sau, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru a spus ca ii este recunoscatoare pentru tot barbatului alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste. 

Mesajul emotionant transmis de Elena Udrea iubitului sau. Adrian Alexandrov implineste 37 de ani: „Nu te-ai speriat, ai ales sa ramai alaturi de mine”

14:05, 04.02.2024 - Anul trecut, pe 26 decembrie, fostul politician Elena Udrea și-a sarbatorit ziua de naștere in spatele gratiilor, iar partenerul acesteia Adrian Alexandrov ii ura la mulți ani. Acum a venit mesajul emotionant transmis de Elena Udrea iubitului sau, Adrian Alexandrov, care astazi implineste 37 de ani.…


Ce parere ai despre aceasta stire?