Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sancţiune pentru Inter Milano după scandările rasiste la adresa lui Kessie (AC Milan)

Publicat:

a fost sanctionata dupa insultele rasiste ale fanilor adresate lui Franck Kessié de la AC Milan, la derbiul de duminica, informeaza News.ro.
Astfel, Inter a primit o sanctiune de a evolua cu tribunele partial închise dupa scandarile rasiste la adresa mijlocasului ivorian de la AC Milan, duminica, la derbiul cu AC Milan, scor 3-2.
Judecatorii sportivi ai federatiei italiene sustin ca oficiali, plasati în diferite locuri, au auzit scandari rasiste lansate din în minutele 7 si 39.
FIGC a precizat ca sanctiunea…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vinicius Jr cere UEFA sa-i pedepseasca pe fanii lui Atletico pentru presupusul abuz rasist

10:16, 15.03.2024 - Vinicius Jr a cerut UEFA sa-i pedepseasca pe fanii lui Atletico Madrid pentru presupusele scandari rasiste inaintea meciului de miercuri, din Liga Campionilor, cu Inter Milano. O inregistrare video postata pe rețelele de socializare pare sa-i arate pe fanii lui Atletico in fața stadionului Metropolitano…

Tribunalul Vaslui va decide soarta vamesului Emil Bordeianu. Alti 22 de inculpati, in boxa acuzatilor!

02:00, 04.03.2024 - TERMEN…Ajuns pe mana procurorilor DNA, vamesul Emil Bordeianu isi va afla soarta de la magistratiii Tribunalului Vaslui. Si asta dupa ce procurorii anticoruptie au finalizat cercetarea penala si au trimis dosarul in instanta. Judecatorii vasluieni vor dispune masurille de exceptie si vor stabili primul…

Cum urineaza partidele și judecatorii pe alegeri și democrație din 2008 pana azi

07:41, 26.02.2024 - Vi se pare urat „urineaza”? Fiți liniștiți, ei spun și mai urat. Și-apoi, exact asta fac de mulți ani. Cam de cand și-au dat seama... The post Cum urineaza partidele și judecatorii pe alegeri și democrație din 2008 pana azi appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Istvan Kovacs arbitreaza derbiul zilei din Champions League - Programul televizarilor de marți

09:05, 20.02.2024 - Istvan Kovacs va arbitra meciul dintre Inter Milano și Atletico Madrid, manșa tur din optimile Champions League la fotbal. In cealalta partida a serii, PSV va primi vizita celor de la Borussia Dortmund.

Rectorul Universitații din Galați pierde prima lupta cu Ministerul Educației. Judecatorii i-au respins cererea ca inadmisibila

16:50, 17.02.2024 - Cererea profesorului universitar Puiu Lucian Georgescu de suspendare a ordinului ministrului Educației, prin care s-a decis neconfirmarea sa in funcție, a fost respinsa de justiție. Rectorul universitații galațene se confrunta și cu o acuzație de delapidare, despre care spune ca nu are niciun temei.

Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama! Și-au incerct norocul, insa judecatorii nu au fost induplecați

23:40, 12.02.2024 - Vești proaste pentru Brigitte și Florin Pastrama. Cei doi soți și-au incercat norocul in fața magistraților, insa, se pare ca nu au reușit sa-i induplece. Ce au hotarat judecatorii in dosarul maștilor contrafacute.

Vanzatori de „cristal” din Craiova, arestati preventiv

05:10, 02.02.2024 - Judecatorii de la Tribunalul Dolj au dispus, ieri, arestarea preventiva a doua persoane acuzate de trafic de droguri de risc și mare risc. Potrivit procurorilor DIICOT, inculpatii au vandut consumatorilor din Dolj canabis și 3-CMC, cunoscut sub denumirea de „cristal”. Drogurile erau vandute pe o platforma…


Ce parere ai despre aceasta stire?