Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salată de vinete cu ardei și usturoi. Rețeta unui preparat culinar simplu și gustos

Publicat:

Te-ai saturat de rețeta clasica de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou și inedit?! Este momentul sa prepari rețeta de salata de vinete cu ardei și usturoi. Este un preparat culinar care se gatește extrem de rapid, iar gustul este unul inconfundabil, ideal pentru o zi torida de vara!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Un preparat perfect pentru perioada postului

11:00, 22.04.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat delicios de post, atunci pregatește rețeta de salata de broccoli cu maioneza de avocado. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras. Un preparat simplu pentru weekend și perioada postului

09:20, 19.04.2024 - Rețeta de paste cu ciuperci și ardei gras este simpla și nu ai nevoie de foarte multe ingrediente pentru ea. Este o mancare simpla și delicioasa pentru weekend și mai ales pentru perioada de post a Paștelui. Cu siguranța aceasta delicatesa va reuși sa-ți incante papilele gustative. Iata care sunt pașii…

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de salata de vinete cu roșii și usturoi. Preparatul de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi

09:11, 05.04.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu roșii și usturoi. Este un preparat de post cu care vei reuși sa-i surprinzi pe cei dragi. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Rețeta de sufleu de fasole. Este un preparat simplu pe care sa-l consumi cu cei dragi

19:55, 07.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești, rețeta de mai jos este ideala pentru aceste zile. Se poate consuma ca aperitiv sau pe post pe garnitura. Sufleul de fasole se prepara foarte simplu și nu ai nevoie de multe ingrediente in prepararea lui.

Rețeta de clafoutis cu pere. Desertul tradițional francez delicios și simplu de preparat

19:50, 22.02.2024 - Daca ești in cautarea unui desert simplu și rapid cu care sa ii dai pe spate pe cei dragi de Dragobete, noi iți propunem rețeta de clafoutis cu pere. Iata cum se prepara acest preparat dulce, rapid și ieftin pe care il poți prepara alaturi de persoana iubita!

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!

Rețeta „Spaghetti alla Puttanesca”. Un preparat italian simplu, delicios și foarte sanatos

09:15, 06.02.2024 - Daca vrei sa te bucuri de un preparat italian ca la restaurant, dar nu ai idee ce sa gatești, atunci nu-ți face probleme, deoarece noi venim cu soluția și iți prezentam rețeta „Spaghetti alla Puttanesca”. Este un preparat simplu, delicios și foarte sanatos. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru acest…


Ce parere ai despre aceasta stire?