Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salariu minim la nivel european. Românii cu retribuții mici vor putea câștiga mai mulți bani

Publicat:

Romanii platiți cu salariul minim pe economie vor putea avea in viitor salarii mai mari. Un plan care prevede introducerea unui salariu minim la nivel european este deja in derulare.Potrivit Mihaelei Mitroi, partener Asistenta Fiscala si Juridica EY Romania, perioada de consultare pentru introducerea unui salariu minim la nivel european a inceput in ianuarie 2020 si va dura aproximativ sase saptamani.Rezultatele urmeaza sa se concretizeze intr-o propunere ce va fi prezentata in vara acestui an si incorporata intr-un plan de actiune care va fi publicat in 2021. ”Veniturile adecvate sunt esentiale…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harta salariilor din UE. Cum stau angajații romani

09:20, 16.04.2024 - Harta salariilor din UEDatele Eurostat indica faptul ca romanii se numara printre cei mai slab platiți cetațeni din UE, alaturi de bulgari. Conform unei analize recente bazate pe datele Eurostat, Romania ocupa penultimul loc in ceea ce privește salariul mediu pe ora in țarile UE, situandu-se la puțin…

Romanii și bulgarii, cei mai prost platiți angajați din Europa. Salalariu de 3 ori mai mic decat media UE

09:05, 05.04.2024 - In 2023, costurile medii orare cu forța de munca au fost estimate la 31,8E in UE și 35,6E in zona euro.Cele mai scazute costuri orare cu forța de munca inregistrate in:Bulgaria (9.23E)Romania (11,0E)Ungaria (12,8E )sursa: Eurostat La polul opus, cele mai mari costuri orare cu forța de munca sunt in:Luxemburg…

Statul UE care nu vrea trecerea la moneda unica europeana. De ce sunt reticenți cetațenii fața de euro

18:30, 02.04.2024 - Mai mult de doua treimi dintre polonezi nu iși doresc trecerea la moneda euro, arata un sondaj recent comandat și publicat de un portal local. Atat susținatorii guvernului condus de Donald Tusk, cat și votanții opoziției se arata reticenți cu privire la schimbarea monedei.Sondajul, publicat duminica,…

Statul UE care nu vrea trecerea la moneda unica europeana. De ce sunt reticenți cetațenii fața de euro

17:25, 02.04.2024 - Mai mult de doua treimi dintre polonezi nu iși doresc trecerea la moneda euro, arata un sondaj recent comandat și publicat de un portal local. Atat susținatorii guvernului condus de Donald Tusk, cat și votanții opoziției se arata reticenți cu privire la schimbarea monedei.Sondajul, publicat duminica,…

Eurostat: Romania, pe locul 21 din 27 ca putere de cumparare intre statele UE

23:05, 27.03.2024 - Romania se afla pe pozitia 21 din cele 27 de state membre UE in ceea ce priveste Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor exprimat prin puterea de cumparare, respectiv 22% sub media UE, depasind Ungaria, Croatia, Slovacia, Letonia, Grecia si Bulgaria, potrivit datelor Eurostat. La nivel european,…

De ce cred ca vom duce inflația sub 5% la final de an

18:15, 29.02.2024 - In contextul preocuparilor generate de inflație in Romania, este important sa aducem in discuție mediul macroeconomic european și sa evaluam perspectivele pe termen lung ale economiei naționale. Cele mai recente date statistice referitoare la evoluția prețurilor in economie ridica multor analiști intrebarea…

Tinerii din Romania, cei mai saraci din UE! Un nou studiu facut de Eurostat

20:05, 23.02.2024 - In 2022, rata deprivarii materiale și sociale severe in randul tinerilor (cu varste intre 15 și 29 de ani) din UE a fost de 6,1%. Rata a fost puțin mai mare (6,7%) in randul populației totale (toate persoanele care locuiesc in gospodarii private). Tinerii din Romania sunt cei mai saraci din UE, potrivit…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?