Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Să fie el cel mai ghinionist bărbat din lume? Alergic la relații intime, nu se poate apropia de nicio femeie!

Publicat:

Un barbat din se confrunta cu o alergie care este pe cat de rara, pe atat de bizara... și incomoda. Tanarul este alergic la sex. Mai bine zis, de fiecare data cand atingea punctul culminant, avea parte de niște simptome extrem de neplacute.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

Tanar retinut pentru santajarea unui barbat. L-a convins sa se filmeze in ipostaze intime

09:20, 06.03.2024 - Un tanar de 24 de ani a fost retinut pentru santaj. Pretinzand ca este femeie, acesta a cerut unui barbat imagini cu el masturbandu-se, apoi l-a amenințat ca le face publice daca nu-i da bani.

DE DRAGOBETE – Femeie batuta in plina strada de un barbat pe strada Paltinișului

10:36, 26.02.2024 - De Dragobete polițiștii din Baia Mare erau sesizați de catre o femeie, prin Sistemul Național Unic de Apeluri de Urgențe 112 despre faptul ca a fost agresata fizic in plina strada. „Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul ca apelanta de 25 de ani, ar fi fost agresata fizic, de catre…

Un barbat si o femeie, retinuti pentru santajarea mai multor persoane filmate in ipostaze intime

18:55, 20.02.2024 - Un barbat si o femeie au fost retinuti de politisti dupa ce prin santaj au obtinut peste 30.000 de lei de la persoane care fusesera filmate in ipostaze intime, a informat marti Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta, potrivit Agerpres. Potrivit sursei mentionate, lucratori au Politiei…

Cel mai inalt barbat din lume și cea mai scunda femeie din lume s-au intalnit ca sa ia masa. Diferența dintre cei doi este de 1,80 m

15:45, 20.02.2024 - Cel mai inalt om din lume s-a intalnit luni, in California, cu cea mai scunda persoana din lume și au luat micul dejun impreuna, la 6 ani dupa ce s-au vazut prima data la o ședința foto, in Egipt.

Timp de șapte ani o tanara s-a dat drept barbat pentru a pacali o femeie sa ii dea bani. A strans o mica avere

12:15, 07.02.2024 - O femeie a fost arestata preventiv pentru inșelaciune. Aceasta este acuzata ca s-ar fi dat drept barbat și a convins o alta femeie sa ii trimita, timp de șapte ani, diferite sume de bani.

Primarul din Botosani, denuntat de sotul candidatei pentru care a aranjat concursul, femeie cu care edilul era in „relatii apropiate”

15:25, 02.02.2024 - Primarul din Botosani, Cosmin Andrei, ar fi fost denuntat la DNA chiar de sotul candidatei pe care a ajutat-o cu subiectele pentru concursul de angajare si cu care edilul ar fi fost in „relatii apropiate”, se arata in ordonanța procurorilor prin care l-au plasat sub control judiciar.


Ce parere ai despre aceasta stire?