Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a întors din Franţa ca să-şi facă brutărie la Galaţi. Delicioasele produse sunt realizate doar cu ingrediente franţuzeşti

Publicat:

Au lucrat trei ani dar au decis sa se intoarca in locul lor natal, orasul Galati. Nu au regretat niciodata decizia, dar au simtit rapid o mare lipsa – lipsa unei patiserii frantuzesti si a calitatii painii cu care s-au obisnuit . Au tot cautat, au incercat tot felul de optiuni gasite in brutariile din oras. Una singura a reusit sa le satisfaca pretentiile, intr-un concediu petrecut la munte.

, calitatii painii e foarte buna. Din pacate, la noi procesul de facut paine a fost scurtat si astfel calitatea painii are de suferit. In Franta gasesti bucatarii…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Secretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:50, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

VIDEO | Secrretul painii de casa care nu ingrașa și o rețeta inedita de supa crema de roșii, dezvaluite de fratele Daniel, de la Manastirea Slanic

14:35, 20.04.2024 - BUCATE MANASTIREȘTI… Painea de casa, framantata cu drag și cu rabdare, este cea mai buna și mai sanatoasa, spun viețuitorii manastirilor, acolo unde bucatele preparate cu mare grija, in murmur tainic de rugaciune și doar din ingrediente naturale, fac adevarate minuni pentru trup, dar și pentru suflet.…

Azi e 1 aprilie, ziua pacalelilor! De unde a pornit acest obicei vechi de cateva secole

07:45, 01.04.2024 - In fiecare an, pe 1 aprilie, lumea se pregatește sa sarbatoreasca Ziua Pacalelilor, un prilej universal pentru oameni de a face farse placute, sau mai puțin placute, prietenilor si apropiatilor, dar si „dusmanilor”.  Originea Zilei Pacalelilor, cunoscuta și ca Ziua Nebunilor sau April Fools’ Day, este…

Painea care poate inlocui carnea se va produce la Galați: e hranitoare ca o friptura

00:36, 31.03.2024 - Painea care poate inlocui carnea costa 7-8 lei, a fost inventata de romani si satura rapid. Invenția va ajunge curand și pe mesele pofticioșilor, conform Antena 3. Chiar daca arata, miroase și are gustul obișnuit, super-painea este mai sațioasa, ca și cum ai manca in același timp o friptura. Ceea…

„Am trait in Anglia ca un rege. Nu mi-e dor de bani”. Un ardelean s-a intors in tara dupa 14 ani, a facut o ferma și e fericit de decizia luata

10:21, 28.03.2024 - Andrei a trait 14 ani in Londra, unde a avut la picioare aproape tot luxul din lume. A lasat insa totul și a decis sa se intoarca acasa, la Porumbacu de Jos, in județul Sibiu, unde a inființat Tower Farm Transylvania.Andrei Nicola a emigrat in Marea Britanie in 2009, iar la inceput a fost muncitor necalificat…

„Painea cu friptura”, inventata de cercetatorii din Galați, a fost brevetata de OSIM 

20:05, 12.03.2024 - Oficiul de Stat pentru Invenții și Marci (OSIM) a acordat cercetatorilor de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din cadrul Universitații „Dunarea de Jos” din Galați brevetul de invenție pentru „painea proteica”, cu adaos din carne, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…

Painea cu gust de friptura, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

23:55, 11.03.2024 - OSIM a brevetat inovația unui grup de cadre didactice de la Facultatea de Șiința și Ingineria Alimentelor din Galați. Painea proteica conține un concentrat proteic de proteine miofibrilare din carne de porc, vita, pasare sau pește


Ce parere ai despre aceasta stire?