Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruştu Recber, fostul portar al naţionalei Turciei, depistat pozitiv la noul coronavirus, a fost externat

Publicat:

, fostul portar al selectionatei Turciei si al echipei de fotbal FC Barcelona, depistat pozitiv la noul coronavirus luna trecuta, a fost externat, dupa mai bine de o saptamana in care medicii s-au luptat pentru recuperarea sa, informeaza cotidianul sportiv AS.

Cel mai titrat fotbalist din istoria nationalei tarii sale (120 de selectii) se afla in prezent intr-o stare fizica buna, insa medicii i-au interzis sa mai fumeze. Dupa ce pericolul a trecut, Rustu isi va continua refacerea la domiciliul, respectand perioada de carantina intr-o locuinta izolata, potrivit Agerpres.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dopaj in atletism - Un campion european a fost depistat pozitiv: „Sunt uimit, nu am calcat niciodata stramb”

17:05, 09.04.2024 - Dimitri Bascou, care in 2016 a devenit campion european in proba de 110 m garduri și a cucerit bronzul la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost depistat pozitiv cu steroizi, ​informeaza France Info și Le Parisien.

Fotbalist roman, depistat pozitiv la substanțe psihoactive. Jucatorul a fost testat de oamenii legii pe autostrada. Incidentul, confirmat de clubul la care activeaza

17:00, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, cu puțin timp in urma, un fotbalist roman a fost depistat pozitiv la substanțe psihoactive. Sportivul a fost testat de oamenii legii pe autostrada. Ulterior, clubul la care acesta activeaza a confirmat informația. 

Cosmin Matei, testat pozitiv! Fotbalistul de la Sepsi a fost depistat cu un stimulent extras din mușcata: „Ofera un plus de viteza, energie și...”

17:40, 18.03.2024 - Șoc in lumea fotbalului romanesc! Cosmin Matei, mijlocaș al echipei Sepsi, a fost testat pozitiv pentru un stimulent extras din mușcata. Descoperirea a venit dupa ce acesta a fost supus unui test antidoping la scurt timp dupa un meci crucial al echipei sale.

Depistat pozitiv dupa Sepsi - Universitatea Craiova » Clubul confirma: „Am ramas fara cuvinte!”

16:10, 18.03.2024 - Cosmin Matei (32 de ani) ar fi fost depistat pozitiv la o proba de urina, imediat dupa eșecul suferit de Sepsi cu Universitatea Craiova, pe 4 februarie 2024. Ar fi vorba despre substanța 5-metilhexan-2-amina. Clubul Sepsi Sf. Gheorghe a confirmat ca a primit o inștiințare din partea Agenției Naționale…

Tanar sofer din Arges, depistat pozitiv la testul antidrog

13:30, 10.03.2024 - Sambata, 9 martie, polițiștii din Mioveni au oprit in trafic un tanar in varsta de 20 de ani, din Mioveni, suspectand ca acesta ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv.

Derby-ul Beșiktaș - Galatasaray, decis de un autogol caraghios » Nu i-a dat nicio șansa propriului portar

22:01, 03.03.2024 - Mijlocașul Al-Mustrati și-a marcat un autogol caraghios in derby-ul Beșiktaș - Galatasaray, scor 0-1, in runda #28 din prima liga a Turciei. In minutul 2 al meciului de pe Stadionul Tupras, casa celor de la Beșiktaș, cei de la Galatasaray au executat o lovitura de la colțul terenului. ...

Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj. Starul nationalei Frantei a fost depistat pozitiv la o substanța interzisa

16:36, 29.02.2024 - Paul Pogba are probleme serioase! Starul de la naționala Franței și al lui Juventus a fost depistat pozitiv la o substanța interzisa. Acum, Tribunalul național antidoping din Italia (NADO) a anunțat ca fotbalistul internațional a fost suspendat provizoriu.

Șofer depistat pozitiv la substanțe psihoactive, in comuna Carligele

15:55, 20.02.2024 - Comunicat de presa, IPJ Vrancea: La data de 20 februarie 2024, ora 00.24, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Cotești au depistat un barbat, de 35 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Carligele. In urma testarii cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la…


Ce parere ai despre aceasta stire?