Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia: Susţinători ai opozantului Aleksei Navalnîi, printre care medici, au fost arestaţi în faţa penitenciarului său

Publicat:

Sustinatori ai opozantului rus , printre care medici, au fost arestati marti de politia rusa in fata penitenciarului unde este detinut acesta, unde au venit sa ceara informatii despre starea de sanatate a disidentului, informeaza AFP.

Potrivit unei jurnaliste a agentiei de presa franceze, militanta de opozitie , care este si medicul personal al lui Navalnii, se numara printre persoanele arestate si urcate in dube ale politiei in fata coloniei penitenciare nr.2 din Pokrov, situata la 100 de km est de Moscova.

Medici rusi apropiati opozantului

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi studenti care aveau legaturi cu organizatia lui Navalnii, condamnati la inchisoare dupa moartea opozantului

20:51, 14.03.2024 - Un tribunal din Moscova a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare doi tineri rusi acuzati de faptul ca lucrau pentru organizatia „extremista” a opozantului Aleksei Navalnii, mort in inchisoare la jumatatea lui februarie, scrie joi presa rusa, potrivit AFP.

Peste o suta de persoane au fost arestate in Rusia in timpul funeraliilor lui Aleksei Navalnii

11:56, 02.03.2024 - Peste o suta de persoane au fost retinute in toata Rusia in timpul funeraliilor liderului opozitiei ruse, Alexei Navalnii, care a fost inmormantat vineri la Moscova, pe fondul unor masuri stricte de securitate, scrie EFE, preluat de News.ro.

Avertismentul Kremlinului in ziua inmormantarii lui Aleksei Navalnii: 'Avem o lege care trebuie respectata'

14:35, 01.03.2024 - Kremlinul a declarat vineri ca orice adunari neautorizate in sprijinul regretatului lider al opozitiei ruse Aleksei Navalnii, care urmeaza sa fie inmormantat vineri la Moscova, vor incalca legea, relateaza Reuters. Intr-o teleconferinta cu reporterii, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov,…

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnii, desfașurate in condiții stricte de securitate. Rușii s-au adunat pentru a participa la ceremonia de ramas bun.

12:45, 01.03.2024 - O multime de rusi s-a adunat in fata bisericii din Moscova, unde vineri va avea loc ceremonia de ramas bun dedicata liderului opozitiei, Aleksei Navalnii, care a murit in urma cu doua saptamani intr-o inchisoare din Arctica, in circumstante neclare.

Rusia: Funeraliile opozantului Aleksei Navalnii vor avea loc pe 1 martie, la Moscova (purtator de cuvant)

11:50, 28.02.2024 - Funeraliile liderului opozitiei ruse Aleksei Navalnii si ceremonia de adio vor avea loc pe 1 martie, la Moscova, a anuntat miercuri, pe platforma X, purtatoarea de cuvant a opozantului rus, Kira Iarmis, informeaza Reuters. ‘Slujba religioasa pentru Aleksei va avea loc la biserica (…) din (cartierul)…

Avocatul lui Navalnii ar fi fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului

20:41, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia in timp ce facea apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza digi24.ro.

Avocatul lui Navalnii a fost arestat la Moscova. El o insoțea pe mama opozantului decedat pe 16 februarie

18:50, 27.02.2024 - Avocatul care l-a reprezentat pe regretatul opozant Aleksei Navalnii, și a insoțit-o saptamana trecuta pe mama acestuia, in timp ce aceasta facea un apel la autoritați pentru returnarea cadavrului fiului ei, a fost arestat marți la Moscova, potrivit unor publicații din Rusia, relateaza Reuters.

VIDEO. Proteste de amploare in Rusia dupa moartea lui Aleksei Navalnii. Peste 100 de oameni, arestați

08:50, 17.02.2024 - Politia din Rusia a luat masuri represive impotriva persoanelor adunate pentru a marca moartea liderului opozitiei Alexei Navalnii. Un grup pentru drepturile omului sustine ca cel putin 100 de persoane au fost arestate, conform Sky News și News.ro. Imagini din Moscova si Sankt Petersburg au aratat ofiteri…


Ce parere ai despre aceasta stire?