Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia declară persona non grata un diplomat eston ''pe baza principiului reciprocităţii''

Publicat:

Ministerul de Externe rus a anuntat marti ca l-a declarat persona non grata pe un diplomat eston, al carui nume nu il face public, ''pe baza principiului reciprocitatii'', informeaza agentia de presa oficiala rusa TASS.

Acesta este al doilea diplomat eston expulzat din in mai putin de o luna, intr-o escaladare a scandalului de spionaj cu Tallinnul, in contextul relatiilor deja tensionate dintre Moscova si , transmite Reuters.

Rusia l-a acuzat luna trecuta pe unul dintre consulii Estoniei de activitati de spionaj si l-a expulzat,…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Kargazstanul le recomanda cetatenilor sa evite calatoriile in Rusia, dupa atentatul de la Moscova

12:41, 27.03.2024 - Ministerul de Externe de la Biskek le-a recomandat cetatenilor kargazi sa evite deplasarile nemotivate in Rusia, in urma atentatului de la Moscova, pus pe seama unor migranti din regiune, transmite miercuri Reuters, potrivit Agerpres. 

Diplomat rus, expulzat din Moldova din cauza secțiilor de votare deschise in Transnistria

12:05, 19.03.2024 - Republica Moldova a expulzat un diplomat rus in urma deschiderii secțiilor de votare pentru alegerile prezidențiale din Rusia in regiunea separatista Transnistria, potrivit Mediafax. Anunțul privind expulzarea diplomatului rus a fost facut marți de catre Ministerul de Externe de la Chișinau, dupa…

Rusia a extins lista oficialilor carora li se interzice accesul in țara, dupa sanctiunile Uniunii Europene

17:05, 23.02.2024 - Ministerul de externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

Rusia ia masuri dupa noul pachet de sancțiuni al UE: „Sunt acțiuni ostile”

15:50, 23.02.2024 - Ministerul de Externe de la Moscova a anuntat vineri ca a extins semnificativ lista oficialilor din Uniunea Europeana carora li se interzice accesul in Rusia, ca reactie la cel mai recent pachet de sanctiuni decise la Bruxelles impotriva unor persoane fizice si juridice ruse, transmite Reuters.

UE ii da Rusiei o lovitura suprema! Moscova reacționeaza dur: 'E un jaf!'

12:31, 13.02.2024 - UE a adoptat o lege pentru a retrage profiturile extraordinare obținute din activele inghețate ale Bancii Centrale ruse, a spus luni, intr-un prim pas concret catre obiectivul blocului de a utiliza banii pentru a finanța reconstrucția Ucrainei, relateaza Reuters. Ministerul rus de Externe a catalogat…

Rusia o convoaca pe ambasadoarea Israelului la Moscova pentru ca a criticat relația „prietenoasa” a rușilor cu Hamas

12:20, 05.02.2024 - Ministerul de Externe rus o va convoca pe ambasadoarea Israelului in Rusia, Simona Halperin, in legatura cu declarațiile pe care le-a facut intr-un interviu acordat cotidianului Kommersant, relateaza luni agentia rusa oficiala de presa TASS, potrivit Reuters.

Rusia l-a convocat pe ambasadorul Frantei dupa informatii privind prezenta unor mercenari francezi in Ucraina

19:40, 18.01.2024 - Rusia l-a convocat joi pe ambasadorul Frantei la Ministerul de Externe, la o zi dupa ce Moscova a anuntat ca fortele sale au ucis mercenari francezi in Ucraina, informeaza Reuters, citata de Agerpres.

Rusia acuza SUA de piraterie de secol XXI: „Furtul de proprietate de stat, privata si publica a devenit o marca a anglo-saxonilor”

15:25, 12.01.2024 - Ministerul de Externe rus a calificat vineri planul Statelor Unite de a confisca pana la 300 miliarde de dolari in active suverane ruse inghetate, pentru a contribui la reconstructia Ucrainei, drept „piraterie de secolul al XXI-lea”, si a afirmat ca, intr-un astfel de caz, Moscova va riposta dur, transmite…


Ce parere ai despre aceasta stire?