Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia aşteaptă un răspuns „urgent” de la SUA privind cererile sale de securitate

Publicat:

Rusia a anunțat luni, 20 decembrie, ca are nevoie urgenta de un raspuns din partea SUA la cererile sale ample de securitate și a avertizat din nou cu privire la un posibil raspuns militar, daca nu vede acțiuni politice pentru a-i reduce ingrijorarile. Moscova, care a speriat Occidentul cu o acumulare de trupe in apropierea […] The post Rusia asteapta un raspuns „urgent” de la SUA privind cererile sale de securitate first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consiliul lui Kirill a emis un „ordin” care spune ca Rusia este intr-un „razboi sfant”, care apara lumea de „Occidentul satanist”

15:00, 28.03.2024 - Participanții la Consiliul Popular Rus prezidat de Patriarhul Kirill au adoptat un „ordin” in care au descris invazia rusa din Ucraina drept un „razboi sfant”, prin care Moscova apara lumea de „Occidentul cazut in Satanism”.

Rusia declara ca nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atacul de la sala de concerte de langa Moscova

18:15, 26.03.2024 - Rusia nu are nevoie de ajutor occidental pentru a investiga atentatul de la sala de concerte Crocus City Hall, de langa Moscova, a declarat marti ministrul rus de externe Serghei Lavrov, denuntand ca Occidentul actioneaza pe baza "dublului standard", relateaza EFE.

Fost oficial moldovean: ”Aproape in toate institutiile statului avem agenti ai serviciilor secrete rusesti”

14:30, 20.03.2024 - Fostul presedinte al Comisiei parlamentare pentru securitate nationala din legislativul de la Chisinau, Chiril Motpan, a declarat miercuri, intr-un interviu pentru Radio Chisinau, ca Republica Moldova se afla intr-o situație de nesiguranța, iar Moscova va acționa in continuare mizand pe forțele pro-ruse…

Medvedev a publicat „formula de pace” a Rusiei: cele șapte condiții trasate de fostul lider de la Kremlin

16:26, 14.03.2024 - Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, in prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate de la Moscova, cere capitularea Ucrainei in schimbul incetarii razboiului și includerea acestei țari in Rusia.

Putin avertizeaza ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear

12:00, 13.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a avertizat Occidentul ca Rusia este pregatita din punct de vedere tehnic pentru un razboi nuclear, iar daca SUA trimite trupe in Ucraina – Moscova va considera acest lucru o “escaladare semnificativa”. “Din punct de vedere tehnico-militar, suntem cu siguranța pregatiți.…

Serghei Lavrov numește „isterie” reacția SUA la moartea lui Aleksei Navalnii. „Nu au dreptul sa se amestece in afacerile noastre interne”

20:30, 22.02.2024 - Reacția Statelor Unite la moartea liderului opoziției ruse Aleksei Navalnii este o „isterie", a declarat joi ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, in timpul unei conferințe de presa la summitul G20 de la Rio de Janeiro, Brazilia. Lavrov a afirmat ca Occidentul nu are dreptul sa se implice in problemele…

Rușii cer japonezilor sa renunțe la pretențiile teritoriale daca vor un tratat de pace. Medvedev: „Samuraii triști iși pot face seppuku”

18:55, 30.01.2024 - Vicepreședintele Consiliului de Securitate din Rusia, Dmitri Medvedev a anunțat Japonia ca va trebui sa renunțe la pretențiile teritoriale asupra unui grup de insule din Pacific daca dorește incheierea unui tratat de pace cu Moscova care sa puna formal capat celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Rusia cauta aliați care sa submineze Occidentul

22:21, 29.01.2024 - Documentele Kremlinului și interviurile cu oficiali și lideri de afaceri ruși sugereaza ca Moscova este din ce in ce mai increzatoare ca aprofundarea legaturilor economice și diplomatice cu China și țarile din Sudul Global ii va permite sa provoace sistemul financiar internațional dominat de SUA.


Ce parere ai despre aceasta stire?