Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rupere de nori peste Arad: cod galben în municipiu și 45 de localități

Publicat:

Furtuna peste Arad cu descarcari electrice și grindina. ANM a transmis și o avertizare care a intrat in vigoare la ora 6:30 și este valabila cel puțin pana la ora 7:30 cu posibilitate de prelungire.

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atentie! Cod galben de ceata in judetele Constanta si Tulcea

08:25, 13.03.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie ANM a emis miercuri dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in zeci de localitati din opt judete, valabile in urmatoarele ore. Potrivit meteorologilor, pana la ora 9:00, in localitati din judetele Constanta si…

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara

08:30, 30.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, o avertizare Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara! Iata lista zonelor afectate!

Vremea miercuri, 24 ianuarie. Cod galben de ceata densa si ghetus in localitati din opt judete

08:01, 24.01.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis miercuri dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si ghetus in localitati din opt judete, valabile in orele urmatoare.

Cod galben de lapovița, ninsoare si polei in Timis si Arad. Ceata densa in 13 judete din Muntenia si Transilvania

07:55, 23.01.2024 - Meteorologii au emis, marti, atentionari nowcasting Cod galben de precipitatii mixte si polei, care vizeaza judetele Timis si Arad, respectiv de ceata densa in localitati din 13 judete din Muntenia si Transilvania.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de ceața pentru mai multe localitați din Romania

21:45, 02.01.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis un avertisment meteo de ultima ora. Meteorologii au emis atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa in mai multe localitati ale Romaniei. Iata care sunt zonele afectate de anunțul specialiștilor ANM!

Cod galben de viituri in Arad și alte șase judete din vest si nord-vest, pana vineri la pranz

15:41, 02.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o atentionare Cod galben de viituri in sapte judete din vestul si nord-vestul tarii, pana vineri la pranz.

Cod galben de viituri pentru aproape jumatate de țara. HARTA zonelor afectate

14:35, 02.01.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (I.N.H.G.A) anunța un Cod galben pe rauri din nordul si vestul tarii, pana vineri, la pranz. ”Avand in vedere situatia hidrometeorologica actuala si prognoza meteorologica pentru urmatoarele 72 de ore, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire…

Cod galben pentru 4 localitați din Maramureș. Vezi despre ce e vorba

09:00, 30.12.2023 - COD GALBEN valabil pana la ora 9:00 pentru patru localitați din județul Maramureș. Este vizat orașul Targu Lapuș, respectiv comunele Suciu de Sus, Coroieni și Vima Mica. Comitetul Județean pentru Situații de Urgența avertizeaza ca in aceste zone se va semnala local ceața care determina scaderea vizibilitații…


Ce parere ai despre aceasta stire?