Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugăciunea tămăduitoare la Sfântul Nectarie face minuni. Rostește-o pentru tine și cei dragi!

Publicat:

  Rugaciunea tamaduitoare la este una dintre cele mai puternice. Bolnavii o rostesc pe patul de spital. Rudele spun rugaciunea tamaduitoare la Sfantul Nectarie pentru vindecarea celor dragi. Și are mare putere atunci cand se spune in preajma raclei cu sfintele sale moaște. Rugaciunea tamaduitoare la Sfantul Nectarie „O, preabunule parinte, luminatorul credincioșilor, , tamaduitorule, ajuta-ma! Stai in fața și te rogi neincetat. Roaga-te pentru iertarea pacatelor noastre. Și pentru intoarcerea noastra spre infierea harului. Caci neincetat

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Calendar Ortodox 11 aprilie 2024 - Sfantul Calinic de la Cernica. Rugaciunea care se rostește pentru cei bolnavi

00:10, 11.04.2024 - Sfantul Calinic de la Cernica este praznuit de catre Biserica Ortodoxa Romana in ziua de 11 aprilie, in fiecare an. Episcopul a trait in secolul XVIII și este o figuta importanta pentru romani.

Rugaciunea catre Sfanta Marta ce iți indeplinește orice dorința. Se rostește doar marțea, timp de noua saptamani

20:45, 25.03.2024 - Rugaciunea de indeplinire a dorințelor se rostește timp de noua saptamani. Este nevoie de un ritual care te va ajuta sa primești lucrul cel mai important pentru tine și vei obține claritate. Iata ce trebuie sa faci!

Rugaciunea catre Maica Domnului care se rostește vinerea. Te scapa de bolile cu care te confrunți

10:20, 15.03.2024 - Maica Domnului ii protejeaza pe creștini și ii ajuta sa treaca de momentele grele cu care se confrunta. Pentru cei cu probleme de sanatate, rugaciunea de mai jos se rostește in zilele de vineri, avand inima deschisa și cu multa credința.

Rugaciunea catre Arsenie Boca pentru iertarea pacatelor. Se rostește in ziua de joi

10:20, 14.03.2024 - Arsenie Boca a fost un teolog și calugar roman. Și-a dedicat viața credinței, iar mulți creștini incearca sa-i urmeze exemplu. In zilele de joi se rostește o rugaciune importanta care ajuta la iertarea pacatelor.

Rugaciunea care elimina tot raul din viața ta. Se rostește in fiecare seara

20:55, 29.02.2024 - Pentru a avea o relație cu Divinitatea, putem rosti rugaciuni zilnic. Pentru a scaoa de raul din viața ta, se pot spune cuvintele de mai jos și vei avea parte de o viața liniștita și plina de bucurie.

Povestea Sfantului Haralambie, marele facator de minuni și ocrotitor al celor infometați, praznuit pe 10 februarie: Rugaciunea care te va ajuta

11:35, 10.02.2024 - Povestea Sfantului Haralambie, marele facator de minuni și ocrotitor al celor infometați, praznuit pe 10 februarie: Rugaciunea care te va ajutaIn fiecare an, pe 10 februarie, crestinii ortodocsi il praznuiesc pe Sfantul Haralambie, marele facator de minuni. Sfantul Haralambie a fost episcop…

Cruce neagra in calendar pentru Sfantul Haralambie, mare facator de minuni. Rugaciunea pentru vindecare si iesire din saracie

10:00, 10.02.2024 - In fiecare an, pe data de 10 februarie, biserica ortodoxa in praznuiește pe Sfantul Mucenic Haralambie. Particele din moaștele sale se afla in mai multe lacașuri de rugaciune din țara noastra.

Rugaciunea facatoare de minuni catre Maica Domnului. Se rostește la miezul nopții

11:35, 05.02.2024 - Rugaciunea are un rol important in viața fiecarui creștin și poate aduce multa implinire. Cuvintele dedicate Fecioarei Maria se rostesc la miezul nopții, avand inima deschisa, dupa ce se aprinde o lumanare.


Ce parere ai despre aceasta stire?