Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RPL 2021 / Populația județului Teleorman, în continuă scădere și afectată de fenomenul de îmbătrânire demografică

Publicat:

Social RPL 2021 / Populația județului Teleorman, in continua scadere și afectata de fenomenul de imbatranire demografica ianuarie 31, 2023 12:19

Conform rezultatelor provizorii ale Recensamantului Populației și Locuințelor, runda 2021 (RPL 2021), date publicitații de Direcția Județeana de , populația rezidenta a județului Teleorman este de 323.544 persoane, in scadere cu 56.574 locuitori fața de recensamantul precedent, realizat in luna octombrie a anului 2011.

Fenomenul de imbatranire s-a accentuat, varsta medie a populației rezidente pentru județul Teleorman crescand…

Citeste articolul mai departe pe ziarulteleormanul.ro…  

Sursa articol: ziarulteleormanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere

14:46, 06.04.2024 - Indicele global al preturilor produselor alimentare a revenit pe crestere in luna martie, dupa ce in februarie coborase la minimumul... The post TENDINȚA PREȚURILOR Preturile mondiale la alimente au revenit pe crestere in martie, dupa mai multe luni de scadere first appeared on Informatia Zilei .

Alerta: un nor uriaș de praf saharian traverseaza vestul Romaniei. Medicii pneumologi avertizeaza populația sa poarte masca

12:51, 01.03.2024 - Zilele acestea, un nor de praf saharian traverseaza mai multe țari, printre care și Romania. Fenomenul le starnește ingrijorari celor care sufera de diferite afecțiuni pulmonare. Medicii au cateva recomandari simple pentru a evita problemele.

OFICIAL: Municipiul Botoșani mai are puțin peste 90.000 de locuitori, o singura comuna „și-a pastrat” oamenii

07:00, 30.01.2024 - Recensamantul populației a ajuns in punctul final, fiind publicate rezultatele definitive ale acestui demers important. Datele oficiale arata o scadere a populației atat in județ, cat și in municipiul reședința.


Ce parere ai despre aceasta stire?