Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rozalina Lapadatu, APAA: despre problemele cu care se confrunta pacientii cu afectiuni autoimune

Publicat:

cu (APAA) a fost infiintata in anul 2010, cu scopul de a sustine pacientii cu afectiuni atutoimune din Romania si de a creste nivelul de educare a acestora. Ideea unei astfel de asociatii a venit din partea , care la randul ei sufera de o astfel de boala.

0  0 0 0 0 0

“Eu sunt pacient de 30 de ani cu psoriazis, deci totul a pornit dintr-o nevoie. Eu m-am chinuit foarte mult la inceput incercand sa inteleg ce mi se intampla si de ce mi se intampla si fiind boala in care nu exista tratament si nici foarte multe raspunsuri.…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Sanatații: Exista „medicamente banale” care sunt compensate in prezent si efortul este unul important din punct de vedere bugetar

11:35, 10.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a precizat marti ca exista „medicamente banale” care sunt compensate in prezent si ca efortul este unul important din punct de vedere bugetar. Precizarile au venit dupa ce premierul Marcel Ciolacu a declarat luni ca nu i se pare corect ca statul sa suporte „medicamente…

S-a schimbat din nou lista romanilor care nu platesc taxa pe boala. Ce spun pacienții

18:35, 08.04.2024 - Uite taxa, nu e taxa! Cam așa am putea descrie ce se intampla in aceste zile cu banii pacienților din Romania. Dupa ce la sfarșitul saptamanii trecute Guvernul a adoptat Ordonanța de Urgența prin care elimina parțial impozitarea concediilor medicale, premierul Ciolacu a venit cu o completare.

CNAS a emis ediția a II-a a Ghidului Asiguratului. Ce drepturi au pacienții romani asigurați și neasigurați?

16:10, 27.03.2024 - Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS) din Romania a elaborat, in data de 4 martie 2024, cea de-a doua ediție a Ghidului Asiguratului, in cadrul caruia sunt prevazute toate serviciile medicale la care pacienții romani, asigurați sau neasigurați, au acces in mod gratuit sau compensat.Calitatea…

Dragos Damian, Terapia Cluj: Marcel Bolos, noua schema de ajutor de stat este foarte buna pentru industria farmaceutica. Mai ramane sa convingem functionarii din Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sa nu mai urasca medicamentel

09:55, 16.03.2024 - Pentru toți care inca nu sunt la curent cu noua schema a Ministerului Finanțelor Publice privind stimularea investițiilor cu impact in economie sau pentru cei care injura Guvernul ca lasa pacienții fara medicamente mai sus este linkul noii scheme, poate decid unii sau alții sa construiasca o fabrica…

Datoriile spitalelor din Neamt, situații total diferite

10:01, 06.03.2024 - O analiza sumara a datoriilor pe care le inregistreaza spitalel din Neamț rata o situație greu de anticipat. Cea mai mare unitate spitaliceasca din judet se poate lauda cu faptul ca nu are debite restante. „Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt nu are datorii catre furnizori iesite din termenul…

Orașul oamenilor parasiți – peste 110.000 de pacienți uitați de autoritați așteapta sa le fie salvata viața

16:46, 04.03.2024 - Peste 110.000 de oameni, mai mult decat echivalentul populației orașului Buzau, majoritatea cu boli grave, așteapta de mai bine de un an sa primeasca medicamentul de care au nevoie. Datele arata ca timpul de așteptare este de peste 900 de zile. Acești oameni sunt vazuți doar ca niște statistici, deși…

SANATATE – Obligațiile furnizorilor de servicii medicale in raport cu sistemul e-Factura

12:15, 29.02.2024 - Casa Naționala de Asigurari de Sanatate a anunțat ca potrivit prevederilor legislației referitoare la sistemul national privind factura electronica, intrate in vigoare la inceputul acestui an, in perioada 1 ianuarie 2024 – 30 iunie 2024, operatorii economici – persoane impozabile stabilite in Romania,…

Valcea, județul cu investiții majore in…

09:00, 15.02.2024 -  1 total views … sanatate. In Romania sunt peste 360 de spitale de stat, majoritatea regasindu-se in subordinea directa a primariilor sau a consiliilor județene. Spitalele sunt finanțate din trei direcții: Ministerul Sanatații pentru investiții punctuale, Casa Naționala de Asigurari de Sanatate pentru…


Ce parere ai despre aceasta stire?