Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Vancea, prinsă cu minciuna de soțul ei în sarcină. Sorin a dezvăluit tot, chiar la PRO TV

Publicat:

urmeaza sa devina mamica și deja se pregatește intens pentru acest rol cu Milan, baiețelul pe care soțul ei il are dintr-o casnicie anterioara. , prinsa cu minciuna de soțul ei in sarcina Vedeta a fost invitata la Vorbește Lumea alaturi de Sorin și baiețelul sau, acolo unde au vorbit despre planurile […] The post , prinsa cu minciuna de soțul ei in sarcina. Sorin a dezvaluit tot, chiar la PRO TV appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla cu locuința in care Carmen Grebenișan și soțul ei locuiau, dupa ce vedeta a anunțat ca s-au desparțit! De ce au ajuns la divorț

15:50, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a anunțat in urma cu puțin timp ca ea și Alex Militaru divorțeaza! Iata ce se va intampla cu locuința in care influencerița și soțul ei locuiau impreuna. Mesajul postat de vedeta pe rețelele de socializare.

Femeia care l-a inșelat pe Gica Hagi a fost prinsa cu minciuna. O vedeta din Romania a fugit de la hotelul Regelui fara sa plateasca!

20:20, 22.03.2024 - Una dintre cele mai influente persoane din Romania, fosta soție de fotbalist, i-a dat o țeapa de zile mari lui Gica Hagi. Aceasta a mers la hotelul “Regelui”, insa “a uitat” sa plateasca sejurul. Conflictul s-a mutat in cele din urma in instanța și s-a și finalizat!Vezi aici cu cați bani a…


Ce parere ai despre aceasta stire?