Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roxana Țurcanu a fost aleasă prim-vicepreședinte ALDE în cadrul Congresului Național - FOTOGALERIE

Publicat:

De astazi, partidul Alianța Liberalilor Democrați are o noua conducerea,  in persoana lui , din echipa caruia face parte și președintele ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu, care a candidat pentru una din cele patru funcții de prim-vicepreședinte ALDE.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACUM: Primul botoșanean care și-a lansat candidatura la Primarie, LIVE la Botoșaneanul TV – VIDEO & FOTOGALERIE

11:01, 12.03.2024 - 29 februarie a fost ziua in care a fost anunțata oficial prima candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani. Nu vine din partea unui om politic cu notorietate și nici nu reprezinta un partid parlamentar.

Primarița de Berchișești, aleasa vicepreședinte OFSD Suceava. ” Sunt incredințata ca sucevencele din PSD vor avea un rol important in maximizarea reprezentarii femeilor in politica și administrația județeana” (foto)

20:55, 04.03.2024 - Organizația Femeilor Social Democrate Suceava (OFSD) condusa la nivel județean de Larisa Blanari și-a ales la finele saptamanii trecute structurile de conducere și componența Biroului Județean, in cadrul Conferinței Județene. Printre doamnele social democrate care au fost alese in funcții se numara…

OFICIAL: 25 de primari, viceprimari și consilieri județeni au intrat in PSD - FOTOGALERIE

18:35, 28.02.2024 - 13 primari, 10 viceprimari, 2 consilieri județeni și 2 tineri antreprenori din domeniul agricol s-au alaturat astazi echipei PSD Botoșani, urmand ca la alegerile locale care vor avea loc pe 9 iunie 2024 sa candideze pe listele Partidului Social Democrat.

Un tanar crescut de bunicii din Botoșani, cu o poveste demna de film, a impresionat la ”Romanii au talent” – VIDEO & FOTOGALERIE

09:35, 10.02.2024 - Emanuel Barica este primul participant care a primit Golden Buzz la „Romanii au talent”, in sezonul 14. Andi Moisescu este cel care l-a trimis direct in semifinale, iar povestea de viața a jucatorului este de-a dreptul emoționanta, arata Pro TV.

Ionuț Simionca, pe lista Alianței Dreapta Unita pentru alegerile europarlamentare

11:30, 28.01.2024 - Structura naționala de conducere a PMP a votat lista de candidați pentru alegerile europarlamentare din iunie 2024. Lista va fi deschisa de europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, iar bistrițeanul Ionuț Simionca, secretarul general al partidului și președinte al Organizației Județene a PMP…

Make-up artistul vedetelor: Tanarul botosanean preferat de starurile din capitala pleaca doua luni pe o insula de vis sa machieze o vedeta din showbiz - FOTOGALERIE

21:00, 22.01.2024 - Arta lui transpusa prin machiaj este apreciata de marile nume din Romania. Alexandru Tanasa este un tanar din Botosani care a reusit sa se faca remarcat prin machiajele realizate cu mare pasiune.

Un luxemburghez de 70 de ani! Socialiștii europeni și-au anunțat candidatul la șefia Comisiei Europene, Budai de la Botoșani se lauda ca-i prietenul lui – FOTOGALERIE

21:00, 20.01.2024 - Luxemburghezul Nicolas Schmit este candidatul Partidului Socialistilor Europeni (PES) la președinția Comisiei Europene, deținuta in prezent de Ursula von der Leyen, de la Partidul Popular European (PPE).

Expoziția „Genii ale Culturii Romane” la Cinematograful Unirea, pana CAND va fi deschisa – FOTOGALERIE

16:31, 17.01.2024 - Memorialul Ipotești – Centrul Național de Studii „Mihai Eminescu”, in parteneriat cu Institutul Hispano-Roman și Teatrul „Mihai Eminescu” Botoșani, a vernisat, in data de 15 ianuarie 2024,  expoziția „Genii ale Culturii Romane”  la Cinema Unirea din Botoșani.


Ce parere ai despre aceasta stire?